Τι συμβαίνει με τον ποδοσφαιριστή;

Η ζωή μερικές φορές δε μας φέρνει τα πράγματα, όπως εμείς ενδεχομένως τα θέλουμε. Άλλες φορές μας φέρνει σενάρια υπέροχα, που ούτε καν εμείς τα έχουμε φανταστεί, και άλλες μας καταβαραθρώνει με πολύ δύσκολες δοκιμασίες.

Στο Survivor 5 η παραμικρή αλλαγή μπορεί, επομένως, να ταράξει τις ισορροπίες και να προκαλέσει τριγμούς στις δύο ομάδες. Μπορεί, ασφαλώς, και να κάνει τους παίκτες να φτάσουν στα όριά τους. Λογικό ήταν, επομένως, η ανακοίνωση του Λιανού για μείξη των ομάδων και μετακόμιση ορισμένων παικτών σε άλλη παραλία, να προκαλέσει αντιδράσεις.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η επιστροφή του Στέφανου, η αδιαφορία για την Αρετή και μία… επανασύνδεση!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η επιστροφή του Στέφανου, η αδιαφορία για την Αρετή και μία… επανασύνδεση!

Πολλές είναι οι νέες κλίκες, ή κόντρες, που δημιουργούνται με τον καιρό, αλλά είναι αλήθεια πως ορισμένοι έχουν επηρεαστεί περισσότερο από τις εξελίξεις. Κι ένας από τους παίκτες, που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας όσων έγιναν, είναι και ο Άρης Σοϊλέδης.

Ράκος ο ποδοσφαιριστής – Σε τεντωμένο σχοινί η παραμονή του

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού και ΑΕΚ μπήκε με μεγάλες επιδιώξεις στο ριάλιτι επιβίωσης, φιλοδοξώντας να γίνει… ένας νέος Κατσούλης και να κερδίσει. Οι αγωνιστικές του επιδόσεις είναι, σίγουρα, πολύ καλές, αλλά δεν έχει κάνει το ίδιο «γκελ», παραμένοντας πάντως ένα από τα σημεία αναφοράς στο Survivor, ως προς τον πέμπτο του κύκλο.

Η παραγωγή δε θα ήθελε να τον χάσει και, για αυτό το λόγο, έχει δυσκολευτεί ιδιαίτερα μαζί του τις τελευταίες μέρες. Ο Σοϊλέδης είναι ένα ράκος ψυχολογικά, επισημαίνοντας από την αρχή κιόλας, ότι με τις αλλαγές και τη μετακόμισή του στην μπλε παραλία, έχασε όλους τους φίλους του, αντιδρώντας έντονα.

Οι πληροφορίες τον ήθελαν να έχει απειλήσει την παραγωγή με αποχώρηση, ωστόσο φαίνεται πως αρχικά πείστηκε να παραμείνει. Φαίνεται, όμως, ότι η ψυχολογική επίδραση των αλλαγών δεν έχει φύγει από πάνω του, με αποτέλεσμα η ανησυχία να παραμένει ως προς τις επόμενες κινήσεις του.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης χαροπαλεύει, η Ιουλία καταρρέει και μία… σύλληψη!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης χαροπαλεύει, η Ιουλία καταρρέει και μία… σύλληψη!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24