Survivor διαρροή 15/5: Ξεκινάνε σερί νικών οι άσπροι…

Επί δύο εβδομάδες η ομάδα που έπαιρνε στην κυριολεξία τα πάντα ήταν η ομάδα της Δαλάκα, η Black Team (Μαύρη ομάδα). Τώρα οι πληροφορίες που έρχονται λένε το αντίθετο. Θα ξεκινήσει σερί αρνητικών αποτελεσμάτων για τους Μαύρους και ένα σερί νικηφόρων για την άσπρη ομάδα. Πάμε να δούμε τα δεδομένα...


Σε αυτό το reallity τα έχουμε δεί όλα. Σίγουρα οι πλειοψηφία άλλωστε συμφωνεί ότι.. μυρίζει. Τι εννοούμε; Ότι ο Ατζούν πέραν από νέα έπαθλα, από νέες προσθήκες βάζει και περίεργους «όρους» στα συμβόλαια κάποιων παιχτών (βλ. Δαλάκα). Άλλωστε είναι ένας λόγος που υπάρχουν πολύ… περίεργα σκαμπανεβάσματα από ομάδα σε ομάδα. Δηλαδή η Αφροδίτη ξέχασε τον στόχο; Ο Νίκος το ίδιο; Η Σεντά; Δεν θέλει φαντασία λοιπόν ότι ακόμα και τα αγωνίσματα είναι φτιαχτά.

Ακόμα και σε αγωνίσματα έχουμε δεί στο 9-9 να γίνονται… περίεργες ομορφιές. Να δούμε κάποια παραδείγματα; Στο παιχνίδι την περασμένη Πέμπτη (09/05) η άσπρη ομάδα στο flag race προτίμησε να βάλει τον Μπόρα που έκανε μόνο ένα καλό run αλά έφερε και δύο ήττες ενώ δεν έβαλε τον Οκάι που είναι και πιο γρήγορος αλλά στο συγκεκριμένο αγώνισμα ήταν κι πιο εύστοχος. Μπορεί να είχε μόνο μία νίκη αλλά έχασε μία φορά ακόμα στο δέκατο του δευτερολέπτου από τον Γιουσούφ. Τα δεδομένα; Δεν φαντάζομαι να ήθελαν να χάσουν. Πάμε τώρα στο ανάποδο με μία παρόμοια νίκη της άσπρης ομάδας.

Στο αγώνισμα της τελευταίας ασυλίας αποφάσισαν να βάλουν τον Παναγιώτη με την Δαλάκα. Σε έναν στίβο μάχης που στην ουσία και οι δύο δεν είχαν βρει τον στόχο. Από κει και πέρα όμως η Δαλάκα έχει αποδείξει ότι κι άστοχη να είναι όταν της δώσει χώρο θα κάνει το … θαύμα της. Εν τέλη; Ξεκίνησε να ρίχνει ο Παναγιώτης και έβρισκε… κεραμίδια.

Τι μας λένε όλα αυτά; Ότι όποιον θέλουν βγάζουν νικητή. Μην ξεχνάμε ότι στην τελευταία ασυλία αν πήγαινε σε παράταση τη δεύτερο στόχο στο αγώνισμα θα έβαζαν; Απλά μαθηματικά είναι παιδιά.

Διαρροή που έρχεται από τον Άγιο Δομίνικο

Άνθρωπος από την Δομινικανή Δημοκρατία μας έδωσε πληροφορίες για ένα νέο σερί νικών αυτή τη φορά από την άσπρη ομάδα. Εδώ που τα λέμε λογικό μας φαίνεται. Αν συνέχιζαν έτσι θα έτρωγε στο τέλος ο ένας τον άλλον εκεί (μεταξύ μας, όλο και κάτι τσιμπάνε off κάμερα…). Βάση τηλεθέασης και μόνο πόσος κόσμος έχει ξενερώσει με το φετινό survivor; Πολύς. Οπότε λογικό είναι να θέλει να δημιουργήσει νέα ανεβασμένα νούμερα, με μία νέα ανατροπή.

Μην ξεχνάμε ότι με την ένωση των ομάδων είναι όλα μοιρασμένα. Μπορεί να γίνει νέο σερί νικών αλλά αυτό δεν εγγυάται και ασυλία που όπως βλέπουμε πάει μία προς μία.

Survivor διαρροή 15/5

Το σημερινό αγώνισμα επάθλου είναι ένας διπλός στίβος μάχης. Αγώνισμα συνεργασίας δηλαδή. Όχι τυφλό σύστημα, αλλά οι παίκτες που τρέχουν ανά δύο. Μοιρασμένες οι νίκες σε τέτοιου είδους ματς ως τώρα. Το θέμα είναι πως η άσπρη ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη για νίκη σε έπαθλο φαγητού. Αυτό φαίνεται πως θα σταματήσει απόψε και νικήτρια θα είναι η άσπρη ομάδα. Αυτό που μένει είναι να επιβεβαιωθούν οι πηγές μας κι στον στίβο μάχης.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης