Survivor All Star Spoiler 20/03: Το Survivor All Star ξεκίνησε και η τηλεθέαση είναι κάθε φορά έτοιμη να σπάσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο...

Survivor All Star Spoiler 20/03: Τραγική επίθεση Τάκη σε Μελίνα – “Θα έπρεπε να έχεις ήδη 2 παιδιά…”- Το φετινό Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Πιο δυνατά που μάλιστα ίσως να χαροποιεί και λίγο τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η φετινή χρονιά είναι μία χρονιά μέσα στη μυθοπλασία, τότε πάει καλά.

H τηλεθέαση με τις απανωτές ανατροπές δεν πέφτει, οπότε γιατί το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ συνεχίζει ακλόνητο. Έρχεται ακόμα μία εβδομάδα και σίγουρα οι ανατροπές αναμένεται να είναι αρκετές.


Νέα εβδομάδα, νέες εκπλήξεις και ανατροπές στο Survivor. Με τις ισορροπίες να αλλάζουν και πάλι και τα πρόσωπα που έδειχναν να βρίσκονται σε τέλμα να ανακάμπτουν.

Survivor All Star Spoiler 20/03: Τραγική επίθεση Τάκη σε Μελίνα – “Θα έπρεπε να έχεις ήδη 2 παιδιά…”

Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά ήρθαν σε άνευ προηγουμένου κόντρα μετά τις κατηγορίες της τελευταίας πως ο μισθοφόρος προσπάθησε να της επιβάλλει να μην ψηφίσει αρνητικά τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι παίκτες διαφώνησαν μπροστά στους συμπαίκτες τους και η ένταση ανάμεσά τους εκτονώθηκε όταν ο Τάκης Καραγκούνιας είπε πως η παίκτρια “είναι 36 ετών και θα έπρεπε να έχει δύο παιδιά”.

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό, η Μελίνα Μεταξά είπε: «Να προσέχεις πώς μιλάς. Δεν θα σου άρεσε να μιλάνε έτσι στην κόρη σου» και ο Τάκης Καραγκούνιας της απάντησε: «Δεν θα πιάνεις την κόρη μου στο στόμα σου. Είσαι 36 χρονών, θα έπρεπε κανονικά να έχεις δύο παιδιά».


«Όλα τα Spoiler για τα αγαπημένα σας Reality η σειρές αποκλειστικά και μόνο ΕΔΩ! Αν θέλετε να είστε ΠΑΝΤΑ ένα βήμα πιο μπροστά κάντε ένα Like (Κλικ εδώ) στην σελίδα που αφορά μόνο τα Spoiler. Μείνε ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις…»


ΔΙΑΝΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: