Survivor 5 Spoiler 15/01 - Ποια ομάδα θα κερδίσει: Ποια ομάδα θα κερδίσει τελικά το έπαθλο έπειτα την μικρή διακοπή που είχαμε;

Survivor 5 Spoiler 15/01 – Ποια ομάδα θα κερδίσει: Το φετινό Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Πιο δυνατά που μάλιστα ίσως να χαροποιεί και λίγο τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η φετινή χρονιά είναι μία χρονιά μέσα στη μυθοπλασία, τότε πάει καλά.

Ακόμα ένα αγώνισμα επάθλου έρχεται. Δύο ομάδες που έχουν ήδη καταφέρει να βγάλουν προβλήματα. Ούτε μήνα δεν παίζουν και οι δυο καλύβες είναι ανάστα. Τι άλλο να μας περιμένει σωστά;

Μην μας αγχώνεστε. Θα έρθουν σύντομα και ενισχύσεις. Αυτό είναι δεδομένο. Τώρα για το τι ακριβώς, όπως σας τα έχουμε πει τα περιμένουμε. Σίγουρα θεωρείτε η αποχώρηση της Κρυσταλίας, κάτι που σημαίνει ότι αλλάζει τα πλάνα στον Ατζούν.

Πάμε παρακάτω. Είδαμε έναν ακόμα τσακωμό, αυτή τη φορά ΟΛΟΙ εναντίον του Κατσαούνη. Μοναδικοί ΜΑΓΚΕΣ οι Τσολάκης και Γιωρίκας. Όλοι οι άλλοι αφορμή έψαχναν. Ειδικά ο Μαρτίκας άλλο που δεν ήθελε να γίνει μπροστινός.

Και να είχε δίκιο ο Κατσαούνης πάει στο καλό. Πόνο άδικο που δεν είχε. Άλλα τι να το κάνεις; Κάποιοι άνθρωποι έχουν το πανεπιστήμιο που λέγεται ζωή, ενώ κάποιοι άλλοι της στρατηγικής και της πονηριάς. Να ξέρετε ότι το survivor δεν είναι παιχνίδι επιβίωσης μόνο για όσους αγωνίζονται. Είναι μάθημα ζωής και για όλους εμάς. Πόσο εύκολα αλλάζει ένας χαρακτήρας από τη μία στιγμή στην άλλη.

Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού

Πάμε στην ουσία και δεν είναι άλλη από το ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού. Οι Μαχητές μετά το συμβούλιο και την κόντρα που άνοιξαν με τον Κατσαούνη σίγουρα θα έχουν να λύσουν πάρα πολλά θέματα. Από την άλλη οι Διάσημοι επειδή από την αρχή εκεί ξεσπάνε θέματα πολλά σαν να αρχίζουν να μαθαίνουν με αυτά.

Οι Διάσημοι κερδίζουν και αυτό το έπαθλο. Οι Μαχητές χάνουν και σίγουρα θα ψάξουν την απάντηση μέσω της 1ης ασυλίας. Θα τα καταφέρουν; Η απάντηση μετά το αγώνισμα του Σαββάτου. Σιγά σιγά τα Spoiler, αλλά για να σας δώσουμε και εμείς ένα γνωρίζουμε ήδη τον… νικητή.