Breaking news

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Survivor 4: Το «στήσιμο» που εκθέτει άπαντες!

Το Survivor 4 είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης με μεγάλη ανταπόκριση στο κόσμο. Αν δεν υπήρχε ο Ιός θα είχε τόση όμως; Αλήθεια τόσο κοροϊδία με πιο όφελος;


Το Survivor 4 σπάει τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά η αλήθεια πόσο μακριά η κοντά είναι; Αλήθεια, αν δεν υπήρχε η πανδημία θα γινόταν αυτό η μήπως με την τόσο κοροϊδία όλα αυτά περί μυθικών νούμερων τηλεθέασης δεν θα υπήρχε; Οι ερωτήσεις πολλές, φυσικά κανείς από εκείνους που δουλεύουν το κόσμο μέσα στη μούρη τους δεν βγαίνει για ξεκάθαρες απαντήσεις και το μόνο που προκαλούν είναι οργή σε μερίδα κοινού.

Το φετινό riality ξεκίνησε και όλοι ακούγαμε τα καλύτερα σχόλια. Η αλήθεια είναι ότι με τόσο ντόρο και με έναν χρόνο να έχει κάνει αποχή, όντως η ανυπομονησία βάρεσε «κόκκινο».

Ξεκινάει όμως και τα νούμερα που έκανε έφταναν όσο πέρναγαν οι μέρες στα ύψη. Διάσημοι και Μαχητές και μετέπειτα Κόκκινοι και Μπλέ έδιναν τις δικές τους μάχες και συνεχίζουν να τις δίνουν.

Την 2η ημέρα αποχωρεί από την Μπλέ ομάδα οικειοθελώς η Έλενα Λιλιοπούλου. Το κενό ακόμα φυσικά δεν καλύφτηκε, ενώ όταν μπήκε επρόκειτο για μία σπουδαία παίκτρια η οποία θα μπορούσε να πλαισιώσει την Μαριαλέννα και να μην είχε τώρα η Μπλέ ομάδα έλλειψη στις γυναίκες.

Στις πρώτες εβδομάδες και όχι άδικα είχε ξεχωρίσει για τον δυναμισμό της η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αν συνέχιζε θα ήταν και από τα φαβορί για να το πάρουν. Όταν είδε με τον οργανισμό της ότι δεν μπορεί έφτασε η δική της σειρά να αποχωρήσει. Η παραγωγή αποφάσισε να μην διώξει κανέναν από τους τότε Διάσημους, ενώ πήρε την απόφαση να διαλύσει τις ομάδες και να φτιάξει τους Κόκκινους και τους Μπλέ. Ο λόγος; Προφανές! Είχε βαρεθεί η παραγωγή και ο Ατζουν να μετράει ήττες η ομάδα των Διασήμων.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Όπως αναφέραμε ξανά μοιράστηκαν οι ομάδες. Καμία όμως λογική, κανένας σεβασμό στο κόσμο. Πάλι η ομάδα με αρχηγό τον Τζέιμς ο οποίος έφτιαξε την ομάδα των Μπλέ ήταν καλύτερη και έφερνε μόνο νίκες. Μετά από ένα σημείο και μετά αφού και οι επιλογές που έδωσαν στον «αρχηγό» των Κόκκινων, Γιώργο Κοψιδά να κάνει ήταν ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ είπαν να δώσουν ακόμα μία άκρα βοηθείας. Πως; Μα με το να τους πλασάρουν την Καρολίνα και τον Μπόγδανο δύο παίκτες οι οποίοι είναι αυτή τη στιγμή οι καλύτεροί τους. Αντ’ αυτού έδωσαν στην ομάδα των Μπλέ την Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία μόνο για survivor δεν έκανε και τον Δημήτρη Μαρκόπουλο που το παλικάρι είχε τσακωθεί με την ταχύτητα και τους στόχους.

Πάμε παρακάτω. Η συνέχεια; Ασυλία κερδίζουν οι Μπλέ αποχωρεί ο Περικλής Κονδυλάτος, αλλά αποχωρεί και η Έλενα Μαριπόζα. Τι θα ήταν το πιο λογικό; Μα φυσικά να φέρουν γυναίκα να την αντικαταστήσει η οποία να μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι στην Μαριάνθη, την Σοφία, την Καρολίνα και τώρα την νέα παίκτρια των Κόκκινων, την Έλενα Χαμπέρη. Με τις νέες προσθήκες που έκαναν Γαλακτερό και Νικολέτα Μαυρίδη στους κόκκινους, αλλά και Σάκη Κατσούλη, Ταβλακάκη και Κεφαλά για τους Μπλε υπήρχε πάλι αριθμητικό μειονέκτημα. Να εξηγήσουμε; 12 παίκτες οι κόκκινοι, 11 οι Μπλέ, ενώ αν έμπαινε η νέα αθλήτρια στους Μπλε θα υπήρχε ισορροπία και τότε οι ομάδες θα μπορούσαν να παίξουν στα ίσια. Στην ουσία οι Μπλε κέρδισαν την τελευταία ασυλία, αλλά στην ουσία με αυτή τη κίνηση της παραγωγής που έβγαλαν έξω την Ανθή είναι σαν να μην την κέρδισαν και να τους δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο. Πάλι 12 λοιπόν οι Κόκκινοι και 11 οι Μπλέ.

Η αδικία δεν περιγράφεται και βγάζει μάτια. Το στήσιμο πλέον μιλάει από μόνο του, μιας και είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι όχι μόνο προμοτάρουν ομάδες (στη συγκεκριμένη περίπτωση τους κόκκινους…), αλλά ακόμα και αθλητές βοηθάνε να φτάσουν τελικό, δίχως ο κόσμος να παίρνει γραμμή του τι γίνεται.

Απάτη; Μία λέξη που ίσως αρμόζει στην πραγματικότητα…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης