Μπορεί το Survivor 4 να ολοκληρώθηκε με τον Σάκη Κατσούλη να είναι εκείνος που αναδείχθηκε νικητής, όμως αυτό διοχετεύτηκε από μέσα;

Survivor 4 Spoiler (17/07): Οι εκπλήξεις δεν σταματάνε. Τι άλλο θα ζήσουμε πραγματικά. Ο Κατσούλης πήρε το τρόπαιο από το παιχνίδι επιβίωσης, όμως οι φήμες πάνε και έρχονται.

Όσο περνάνε οι μέρες και τα πνεύματα ηρεμούν, τόσο έρχονται στην επιφάνεια πράγματα. Σάλος έχει γίνει με τον Κόρο, τον Ασημακόπουλο οι οποίοι είπαν ότι η παραγωγή τους έβαζε να κάνουν πράγματα. Φυσικά για να είμαστε και δίκαιοι το ίδιο ισχύει και για το «ζευγαράκι» Μαριαλένας – Σάκη.

Από τις απανωτές αποχωρήσεις το παιχνίδι επιβίωσης μετατράπηκε σε καθαρό reality. Πιο πολύ θύμιζε Big Brother με Power Of Love παρά Survivor. Δηλαδή θα μπορούσε να πει κάποιος πως είδε κάτι ενδιάμεσα σε αυτά τα δύο. Αφέλεια χρειάζεται για να μην καταλάβεις ότι όλα γίνονται για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι ΟΛΟΙ οι Amigos από την ημέρα που τελείωσε το παιχνίδι δεν έχουν βρεθεί ποτέ όλοι μαζί. Αυτό που πολοί παρατήρησαν και σχολίασαν είναι η κολλητή στάση του Ηλία Μπόγδανου με του Σάκη Κατσούλη. Βλέπετε, ο Ηλίας ήρθε 2ος στην ψηφοφορία και πολοί θα περίμεναν μία εντελώς άλλη συμπεριφορά.

Μήπως τελικό το Survivor δεν τελείωσε; Μήπως τελικά μόνο για την τηλεόραση έλαβε τέλος; Πάμε στο ρεζουμέ. Όπως έχει διαρρεύσει και οι πληροφορίες δύσκολα να κάνουν λάθος, ο Ηλιας ήταν ο πραγματικός νικητής. Ήξερε όμως με την σειρά του, ότι θα βγει ο Σάκης; Γιατί; Την απάντηση δεν την γνωρίζουμε, πάντως τον ετοιμάζει ο Ατζούν και για πολύ καλό πρόμο, αλλά και για εισβολή στο επόμενο Survivor. Ότι δίνεις παίρνεις και ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει γερά ανταλλάγματα.

  1. Ασυλία σήμερα Survivor
  2. Αποχώρηση σήμερα Survivor
  3. Survivor All-Star Greece
  4. Νικητής σήμερα Survivor