Ακόμα μία ημέρα με Survivor 4 Spoiler, εδώ δίπλα σας, εδώ μαζί σας. Άλλωστε όταν είμαστε σίγουροι για κάτι σας το δίνουμε άμεσα...

Survivor 4 Spoiler (13/04): Αγώνισμα 1ης ασυλίας απόψε, με το ποια ομάδα θα επικρατήσει να σας το έχουμε ήδη μεταφέρει. Αυτό που όμως έχει ουσία είναι τι θα γίνει στο 2ο αγώνισμα ασυλίας. Εκεί είναι μία ιστορία που θα δείξει πολλά και για πολλούς. Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει ακόμα πολύ μέλλον…

Καθημερινά Survivor 4 Spoiler

Όπως έχουμε δει η κόντρα Παππά με Ηλία δεν λέει να σταματήσει. Θα υπάρξει μία παύση για το 1ο αγώνισμα ασυλίας όπως θα δούμε, αλλά μην είστε απόλυτοι, ότι αυτό θα διατηρηθεί. Είπαμε, δύσκολο κάποιοι χαρακτήρες αλλάζουν. Βλέπουμε έναν Αλέξη Παππά εντελώς εμμονικό με τον Τζέιμς, ενώ το ίδιο προσπαθεί να γίνει και με τον Ηλία. Αυτό έχει εξήγηση. Θέλει πολύ απλά την αρχηγία να την πάρει δικό του άτομο. Ξέρετε σε ποιον αναφερόμαστε. Στον Σάκη Κατσούλη.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης προστατεύει τους Σταματάκηδες
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης προστατεύει τους Σταματάκηδες

Οι δύο ομάδες δείχνουν ισάξιες, ειδικά μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλάς. Εκεί ίσως ένα μικρό προβάδισμα από εδώ και πέρα να το έχουν οι Μπλε. Η Ελευθερία όσα παιχνίδια και να παίξει θα μιλάμε για ηρωικές στιγμές, όταν θα φέρνει πόντους. Τόσο απλά.

Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; | Survivor 4 Spoiler

Είπαμε οι Μπλε έχουν δυναμώσει. Ακόμα και την 1η ασυλία που σας έχουμε αναφέρει ότι χάνουν θα την χάσουν με ντέρμπι και με πολύ μικρή διαφορά. Σε στίβο μάχης κι όλας που δεν τους ευνοεί. Αυτό λέει πολλά. Έχουν αποδείξει ότι μετά την νέα μίξη, έχουν και πάλι το πάνω χέρι. Ο Παππάς θέλοντας να τους εκνευρίσει, είχε πει ότι αυτοί είναι το αφεντικό του νησιού. Μάλλον τα αποτελέσματα, λένε το αντίθετο όμως. Α, να μην ξεχάσουμε επειδή ακούμε για τον Κατσούλη και τις ικανότητές του, ΄λογικό είναι. Όταν από τις 10 φορές παίζει τις 7 με τον Κώστα να φέρνει εύκολους πόντους. Όταν παίζει με τον Μπάρτζη; Έχει 0/2 εκεί. Αυτά για την ιστορία.

Πάμε τώρα στην ουσία. Οι ασυλίες σας το είχαμε πει και από το προηγούμενο άρθρο. Θα είναι μοιρασμένες. 1-1 θα πάνε και αυτή την εβδομάδα. Οπότε οι Μπλε είναι εκείνοι που θα κερδίσουν την 2η ασυλία. Δεν αλλάζει και είναι οριστικό. Αυτό μπορούμε να σας το δώσουμε από τώρα. Μπλε και Μπλε. Δεν αλλάζει η νίκη στην 2η ασυλία. Η δυναμική τους είπαμε είναι ξεκάθαρη και αυτό φαίνεται.

Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία;

Εδώ θα μπορούσε κανείς να πει ότι μπορεί ο Ηλίας πάλι να την ξανά κερδίσει, η Καρολίνα θα είχε τις δικές της πιθανότητες, η Νικολέτα το ίδιο, ενώ και ο Κατσούλης είναι άτομο που τα πάει καλά.

Κάθεστε όμως: Εδώ προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν είμαστε ακόμα βέβαια, αλλά έχει βουίξει ο τόπος, ότι ατομική ασυλία παίρνει ο; Ο Τριαντάφυλλος. Ναι, κι όμως αληθινό.

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι;

Σας είχαμε πει ότι εφόσον βγει προτεινόμενος ο Κώστας Παπαδόπουλος, τότε ο επόμενος θα είναι ο Γαλακτερός. Από την Κόκκινη ομάδα και με δεδομένο το παραπάνω σενάριο, όλα ανατρέπονται. Τι εννοούμαι;

Θα βγει υποψήφιος αντί για τον Τριαντάφυλλο ο Αλέξης Παππάς από την κάλπη, ενώ από την ατομική ασυλία θα έχει ενδιαφέρον ποιον θα δώσει ο Τριαντάφυλλος. Εδώ έχει βγει πάλι μία πληροφορία ότι θα δώσει τον Ηλία Μπόγδανο. Τετράδα δυνατή. Μία εκτίμηση, ότι εφόσον πάει έτσι η «4άδα» ο Αλέξης Παππάς δύσκολα θα την γλιτώσει αυτή τη φορά…

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24