Breaking news

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Survivor 4 Spoiler (08/03): Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία; Μπλέ η Κόκκινη;

Ακόμα μία μέρα από το Thrylos24.gr με Survivor 4 Spoiler για την δική σας έγκυρη ενημέρωση. Ήδη δεν πρέπει να έχετε παράπονο και θεωρούμε μπήκαμε δυνατά στον κόσμο των Spoil...


Survivor 4 Spoiler (08/03): Οι Μπλε συνέχισαν και διπλασίασαν τις νίκες τους με δύο στα δύο. Μπορεί να έχουν τα δικά τους προβλήματα στη παραλία, αλλά όπως βλέπουμε, στο στίβο μάχης ξέρουν πολύ καλά να τα διαχειρίζονται. Ο Τζέιμς και ο Νίκος δεν είναι δυάδα Κρις και Αλέξης. Δεν θα μπουν στην διαδικασία να αποστασιοποιηθούν από την ομάδα για να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Το Thrylos24.gr όπως σας είπαμε έπεσε ήδη μέσα και στο πρώτο Survivor 4 Spoiler ήταν μέσα, πολύ πιο νωρίς από οποιοδήποτε ΜΜΕ.

Αυτό άλλωστε δεν το θέλουν και οι ίδιοι. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε η ατάκα του Νίκο Μπάρτζη ότι «Εμείς πεινάμε…». Αυτό τα λέει όλα. Δεν θα κάτσουν να χαρίσουν εύκολα πόντους, ότι και να γίνεται στη παραλία τους. Αν και μεταξύ μας, δεν έχουμε τον Τζέιμς τόσο ανόητο. Θεωρούμε θα το γυρίσει και η Μπλέ ομάδα θα γίνει και πάλι ομάδα.

Θα αλλάξουν πολλά…

Σαν δεδομένο έχουμε πολλά. Οι Κόκκινοι, με τις φιλίες Μπόγδανου και Καρολίνας (ένα ειδύλλιο γεννιέται…), θα αρχίσουν να έχουν «εχθρούς». Βλέπετε, υπάρχει και η ζήλια. Υπάρχει όσο και να καμουφλάρετε. Κάποια στιγμή και στη πρώτη στραβή θα βγει προς τα έξω.

Αλήθεια έχετε σκεφτεί να χάσουν ασυλία οι Κόκκινοι τι θα γίνει; Η Ανθή, ο εύκολος στόχος έφυγε. Η Σοφία που έβαζε λόγια λόγο τραυματισμού έφυγε. Έμειναν 4 γυναίκες. Βάση των κανόνα των 3 απαγορεύεται να δώσουν γυναίκα αν φύγει γυναίκα σε μία ενδεχόμενη αποχώρηση και σε επόμενη ψηφοφορία. Άρα; Κώστας, Τριαντάφυλλος και αν χάσουν και τις δύο; Δυσκολεύουν τα πράγματα πολύ. Μα πολύ όμως. Εκεί φιλίες θα χαλάσουν, συμπάθειες θα φύγουν από την μέση και όλα θα βγουν προς τα έξω. Να δώσουν μόνο γυναίκες; Δύσκολο!

Σάκης – Τζέιμς η αλήθεια…

Πολύ φασαρία γύρω από το όνομα τόσο του Σάκη όσο και του Τζέιμς. Κι οι δύο δεν είναι μυστικό ότι είναι από τους κορυφαίους των Μπλέ. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Έγινε η φασαρία, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είδαμε και κάποια συνέχεια. Πολλά ακούστηκαν αλλά τελικά τι ισχύει;

Μπορεί να χειροδίκησε ο Κατσούλης; Όχι! Και σας το λέμε με βεβαιότητα. Ότι ακούγεται, απλά είναι για τα… Κλικ. Δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο. Θα ήταν είδη με επιστροφή στην Ελλάδα. Υπάρχουν και όρια. Δεν γίνονται όλα για τη τηλεθέαση, η μάλλον γίνονται, αλλά υπάρχουν και όρια. Τα όρια δεν ξεπεράστηκαν.

Τώρα ποιος είχε δίκιο και ποιος είχε άδικο ο καθένας θα θεωρήσει με τα δικά του κριτήρια με το ποιον συμπαθεί περισσότερο. Εμείς θέση δεν θα πάρουμε. Πάντως το μόνο που θα πούμε ηρεμία γιατί πρόκειται για δύο σπουδαίους παίκτες, όσο και για δύο πολύ καλά παιδιά. Το ίδιο θα λέγαμε και για την Καρολίνα φυσικά η τον Μπόγδανο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Δεν ταυτιζόμαστε με καμία ομάδα. Απλά βλέπουμε και λέμε αυτό που θα δούμε και γνωρίζουμε.

Μπλέ η Κόκκινη

Στρατηγικά λοιπόν νομίζεται δεν το έχουν στο μυαλό τους οι Μπλέ; Το έχουν και το παρά έχουν. Άλλωστε σας έχουμε πει εδώ και πολλές μέρες, από την Πέμπτη (04/03) πιο συγκεκριμένα όπου σας δώσαμε και τον νικητή για την Κυριακή (07/03). Η Μπλέ μία ασυλία θα την κερδίσουν. Ποια θα είναι αυτή; Μπορεί και οι δυο, Ξέρουμε όμως ότι θα πάρουν σίγουρα την μία.

Πάμε στην ουσία. Κόκκινη ομάδα η Μπλέ ομάδα; Είδαμε στο τελευταίο έπαθλο ότι παρά τα όποια προβλήματα στον στίβο μάχης όλα αλλάζουν. Οι Μπλέ απέδειξαν ότι όταν το βρουν δύσκολα το… χάνουν. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα όμως εκεί όλα ξεχνιούνται. Σας είχαμε πει. Μία ασυλία τουλάχιστον κερδίζουν οι Μπλέ, δίχως αυτό να σημαίνει ότι είναι απίθανο να πάρουν και τις δύο.

Δεν θα παίξουμε τζάκ πότ, ούτε θα κάνουμε κολοτούμπα. Πάμε προς Μπλέ. Χωρίς ακόμα 100% επιβεβαίωση, αφού δεν έχουμε επικοινωνία με τον δικό μας άνθρωπο από το νησί. Με όσα όμως έχουμε μάθει η λογική λέει και αύριο Μπλέ εκτός και αν… μπερδέψουμε τις μέρες. Εκεί όλα αλλάζουν που θα βγει ΟΡΙΣΤΙΚΟ Spoiler μέσα στη μέρα.

Πριν κλείσουμε. Τόσα Site δίνουν Spoil. Ξέρετε όμως κάτι; Επειδή μας αρέσει να είμαστε και δίκαιοι λίγα είναι εκείνα που δεν κάνουν κολοτούμπες. Ένα από αυτά είναι και το Sports365.gr. Κρατήστε το. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης