Πάμε να δούμε παρέα ακόμα μία μέρα με Survivor 4 Spoiler και αυτή την φορά με το ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor 4 Spoiler (05/03): Δύσκολη εβδομάδα είχαμε για όλους. Ίσως είχαμε και την πιο δύσκολη ψηφοφορία που θα μπορούσε να περιμένει κανείς. Ναι, τελείωσε μία ψηφοφορία που ειλικρινά ο Ατζούν πρέπει να έβγαλε και για το επόμενο Survivor.

Θα αναρωτιέστε όμως ποιος φεύγει σωστά; Η αλήθεια είναι ότι έγινε μεγάλη μάχη. Αυτό δεν το περιμέναμε τόσο έντονα. Ο κόσμος όμως μίλησε και σίγουρα η απάντηση που έδωσε σε πολλούς δεν θα αρέσει. Ποιος φεύγει;

Για ποιον χτύπησε η καμπάνα; Νίκο Μπάρτζη; Τζέιμς Καφετζή; Παύλο Γαλακτερό; Η απάντηση ήρθε και δεν είναι άλλη από το ότι ο Παύλος επιστρέφει Ελλάδα. Ναι, Νίκος και Τζέιμς κατάφεραν και έμειναν.

Το μάθημα στους Μπλε με την αποχώρηση της Άμι φαίνεται πως έβαλε μυαλό σε πολλούς και εν τέλη η κινητοποίηση που υπήρχε έφερε ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν θα χαλάσει ακόμα την ομορφιά του αγαπημένου μας παιχνιδιού.

Αν έφευγε Νίκος η Τζέιμς η τηλεθέαση θα βούλιαζε. Αυτό να το γνωρίζατε. Ο κόσμος έδωσε απάντηση και κράτησε Νίκο και Τζέιμς. Η επόμενη μέρα θα έχει ενδιαφέρον. Να είστε σίγουροι για αυτό…