Φέτος στο Survivor 4 τα έχουμε δει όλα, αλλά ένα από αυτά που ξεχωρίζει είναι το θέατρο των παικτών. Αποκορύφωμα; Το θέατρο Μαριαλένα - Σάκη...

Φέτος τα έχουμε δει όλα το Survivor 4. Αυτό όμως που έχει κάνει γκελ σε όλους είναι ο υποτιθέμενος έρωτας του Σάκη και της Μαριαλένας. Εκεί ο Ατζούν έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας. Η αλήθεια είναι μέχρι να αποκαλυφθεί ότι παίζουν θέατρο μας πήρε καιρό. Εν τέλη όμως η απάτη δεν κράτησε πολύ.

Μόλις πριν μέρες αποκαλύφθηκε ότι το δώρο μεταξύ Μαριαλένα και Σάκη ήταν στημένο. Τόσο παίζουν με το μυαλό του κόσμου, αλλά τόσο τους κόβει βέβαια. Είναι δυνατός κάποιος που βλέπει το παιχνίδι επιβίωσης φανατικά να μην έχει καλή παρατηρητικότητα; Όχι φυσικά. Αλλά που να το σκεφτούν.

Η Μαριαλένα λοιπόν στο πάρτι της ένωσης το φόραγε το κολιέ. Προφανώς και μετά κάποιος τους είπε πως να το στήσουν ώστε να φανεί σαν ραντεβού. Όλα για την τηλεθέαση σας λέμε. Όλα για να τραβήξουν τα μάτια πάνω τους. Έλα όμως που ο κόσμος βλέπει και αρχίζει και στραβώνει. Δεν είναι τυχαία η άνοδος που έχουν οι μάγειρες και οι Άγριες Μέλισσες.

Σύντομα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα δούμε κάτι που ίσως να μην περνάει από το μυαλό μας. Θα φανεί και στη κάμερα φυσικά. Τσακωμός Σάκη – Μαριαλένα. Εκεί να δείτε ανατροπή. Εκεί να δείτε που όλα θα έρθουν τούμπα. Η Μαριαλένα λογικά θα αναθεωρήσει ότι είχε πει για Τζέιμς υπό τις ευλογίες του Κατσούλη και θα κάνει… πίσω.

Φυσικά είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτό από τον Τούρκο παραγωγό, ώστε να προχωρήσει έτσι το παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο πως βγήκε η είδηση «Βόμβα» ότι τους δίνουν σενάρια να παίζουν συγκεκριμένους ρόλους στην κάμερα.