Η απόφαση αυτή είναι οριστική και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη 12 γνωστά στο ευρύ κοινό πρόσωπα περνούν από casting και στη συνέχεια από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Το φετινό Survivor μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας δεν έχει προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό και στον ΣΚΑΪ έχουν πάρει την απόφαση να αλλάξουν ριζικά το ριάλιτι επιβίωσης για να ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Τα πολύ χαμηλά νούμερα που κάνει το Survivor Ελλάδα-Τουρκία έχουν φέρει έντονο προβληματισμό στο κανάλι του Φαλήρου και ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τους συνεργάτες του έχουν πάρει την απόφαση να αλλάξουν τα δεδομένα όσο είναι νωρίς. Οι «μάχες» μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν έχουν πέραση στο ελληνικό κοινό, αλλά ούτε και σε αυτό της γείτονας χώρας.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης προστατεύει τους Σταματάκηδες
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης προστατεύει τους Σταματάκηδες

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ριάλιτι θα επανέλθει στη μορφή που το ξέραμε, δηλαδή θα υπάρχουν δύο ομάδες, οι Διάσημοι και οι Μαχητές. Απλώς κάθε 15 μέρες θα ενώνονται και θα δίνουν αγώνα με την τουρκική ομάδα, η οποία θα προκύπτει από την ένωση Τούρκων Διασήμων και Μαχητών.

Η απόφαση αυτή είναι οριστική και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη 12 γνωστά στο ευρύ κοινό πρόσωπα περνούν από casting και στη συνέχεια από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό αναμένεται να γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες, καθώς η διαδικασία είναι χρονοβόρα, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση. Με αυτή την κίνηση ο ΣΚΑΪ επιχειρεί να ανατρέψει την κατάσταση για να μην πάνε χαμένα τα μεγάλα ποσά που δαπανήθηκαν για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24