Survivor 2024 Spoiler: Κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Όπως για παράδειγμα η γη δεν είναι τετράγωνη, έτσι και οι παρέες με δόση ίντριγκας θα μείνουν μέχρι τέλους.

Survivor 2024 Spoiler: Ακόμα ένα Survivor βλέπουμε. Αυτό του Survivor 2024 όπως έχει διαμορφωθεί, με πινελιές κάτι από All Star. Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ έχουν κάνει ότι περνάει από το χέρι τους, μαζί σε συνεργασία με την Acun Media ώστε να δει ο κόσμος κάτι εντελώς διαφορετικό. Μάλιστα σε σχέση με την προηγούμενη αποτυχία, δείχνουν να θέλουν να δείξουν κάτι πολύ πιο ανανεωμένο και εντυπωσιακό.

H τηλεθέαση στόχος του ΣΚΑΙ, είναι να είναι διαρκώς σε πολύ καλά κλιμάκια. Αυτό πρωτίστως γιατί το κοινό φέτος δεν θα μπαίνει στην εξίσωση, άρα θα μιλάμε για χορηγούς και δεύτερον γιατί θέλουν να δουν ότι το νέο τους εγχείρημα δούλεψε.  Μην ξεχνάμε ότι στο All Star ότι είδαμε και ότι συνέβει έφερε τη πλήρη αποτυχία. Μην τα ξεχνάμε λοιπόν. Και για αυτούς θα είναι ένα στοίχημα.

Survivor 2024 Spoiler: Σε άλλο επίπεδο η ίντριγκα πλέον…

Βλέπουμε λοιπόν στο Twitter η πλέον «Χ», ότι πολλοί καταδικάζουν έναν τραυματισμό για να υπερασπιστούν τον Παππά και την… κλίκα του. Η συμπλήρωση είναι ως εξής. Δαλάκα και Ασημίνα κούμπωσαν ειδανικά δίπλα του.

Αρκετός κόσμος λοιπόν βλέπει τι μαγείρεμα επικρατεί, αλλά δύσκολα όταν υπερασπίζεσαι έναν παίκτη να το αντιληφθείς. Μπορεί να είναι λογικό, αλλά παράλληλα και εμμονικό. Η αλήθεια φαίνεται, αλλά δεν την βλέπουν. Τόσο δύσκολο είναι τελικά να υπάρχει πάνω απ όλα ηθική και μετά να σκέφτεσαι το αγωνιστικό; Μάλλον πως ναι…

Survivor Spoiler σήμερα

Κάπου εδώ και με αφορμή το τραυματισμό της Χρύσας αλλά και της Σταυρούλας θα σταθούμε σε κάποια γεγονότα. Ποια είναι αυτά; Ο τραυμαρισμός της Δαλάκα, η οποία ποτέ κανείς δεν κατάλαβε πως τραυματίστηκε και έμεινε εκτός για δύο εβδομάδες με πρόβλημα στο αυχενικό, η Ασημίνα που «υποτίθεται» έχει σπασμένο χέρι, αλλά ως «Βουνό» όπως την αποκαλούν και ως έτερος «terminator» σηκώνει τους πάντες στον αέρα, αλλά έχουμε και έναν Αλέξη Παππά που έλειψε δύο εβδομάδες δίχως να έχει κάτι και ξαφνικά απλά ανακοίνωσαν ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Πάμε να συνεχίσουμε λοιπόν. Η Σταυρούλα με υγρό στο γόνατο (θέλει δύο εβδομάδες αποθεραπεία…) προλαβαίνει σε 2-3 μέρες να υπερασπιστεί τον αυτό της; Η Χρύσα με θλάση (ακόμα και ελαφρία θλάση να έχει, θέλει 7-10 μέρες για να επανέλθει…) θα είναι έτοιμη στη μοναχία να υπερασπιστεί τον εαυτό της; Κάτι μυρίζει και αυτό δεν είναι κάποιος υπόνομος, αλλά το μαγείρεμα που γίνεται για συγκεκριμένα συμφέροντα.

Κάποιοι εκεί έχουν μεγαλύτερο αξίωμα από μερικούς άλλους παίκτες σωστά; Θα μπορούσε η παραγωγή να κάνει τα εξής. Σαν πρώτη λύση να αφησει να πάνε σε μονομαχία λόγο τραυματισμών τρία κορίτσια. Δεν το έκανε. Με τον Ρόμπ όποιος θυμάται το είχε κάνει και πολύ εύκολα μάλιστα. Έπειτα θα μπορούσε να αναραίσει την γυναικεία μονομαχία και να τους αναγκάσει να το πάνε και οι δύο ομάδες σε ανδρικό. Με άλλα λόγια; Ακόμα και η ίδια η παραγωγή θα μπορούσε να κάνει πράγματα αλλά δεν το έκανε.

Survivor Spoiler αποχώρηση 

Όσο γοα το αν αναιρεί κάποιος τον γιατρό (που φυσικά τον αναιρεί όλος ο κόσμος…), ότι του η της πουν θα κάνει. Δεν θέλει και μεγάλη φαντασία. Δυστηχώς και το ξανά τονίζυμε κάποιοι δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους. Δεν μαθαίνουν από το τρόπο που χειραγωγούν ένα παιχνίδι για δικά τους συμφέροντα.

Τέλος επειδή μιλάμε για παίκτες βίσματα να πούμε ότι η Δαλάκα πάρα πολλές φορές είχε συναντήσεις με τον Ατζούν όχι για να μιλίσουν για το παιχνίδι, αλλά απλά γοα βόλτα. Μία από εκείνες τις φορές ήταν όταν ο Ατζούν βρέθηκε στον Βόλο ώστε να μιλίσει με τον Αχχιλέα Μπέο για την αγορά της ομάδας του Βόλου και η Δαλάκα ήταν μαζί του. Για πιο λόγο άραγε;

Το δούλεμα λοιπόν καλά κρατάει και κάποιι συνεχίζουν να γράφουν πράγματα που ούτε οι ίδιοι τα πιστεύουν. Συνεχίστε λοιπόν το λειτούργημα που κάνετε άτομα δίχως νοημοσύνη και έλλειψης IQ όπως φαίνεται, το ίδιο όμως και η πραγωγή που με τα νούμερα που κάνει φέτος το Survivor θα πρέπει να νοιώθει πολύ περίφανη.


«Όλα τα Spoiler για τα αγαπημένα σας Reality η σειρές αποκλειστικά και μόνο ΕΔΩ! Αν θέλετε να είστε ΠΑΝΤΑ ένα βήμα πιο μπροστά κάντε ένα Like (Κλικ εδώ) στην σελίδα που αφορά μόνο τα Spoiler. Μείνε ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις…»


ΔΙΑΝΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24