Ισόπαλη η Κ17 του Ολυμπιακού με τον Βόλο, στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη, για τη Super League Κ17.

Η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Βόλο στο Ρέντη για την 2η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα του αγώνα και είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Μωυσιάδη και Λαζαρίδη, χωρίς όμως να φτάνουν στο γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 30ό λεπτό ο Ολυμπιακός με τον Σεφερλή να νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Οι «ερυθρόλευκοι» που λάμπουν στην Εθνική Ελπίδων
Οι «ερυθρόλευκοι» που λάμπουν στην Εθνική Ελπίδων

Στο δεύτερο μέρος αν και ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν κόντρα στη ροή του ματς, όταν στο 65′ ο Ρεφατλάρι έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες προσπάθησαν να γίνουν ακόμα πιο πιεστικοί είχαν ευκαιρίες και με τον Μούχαλη και με τον Λαζαρίδη, όμως το παιχνίδι παρέμεινε ισόπαλο μέχρι το φινάλε.

Επόμενος αγώνας για την Κ17 του Ολυμπιακού είναι με αντίπαλο τη Λάρισα εντός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Παπαδόπουλος): Μπράνης, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Μάρας (70′ Διαμάντης), Γούσιος, Παπαγεωργίου (46′ Αγγελόπουλος), Παναγόπουλος (80′ Χρηστίδης), Δημόπουλος, Λαζαρίδης, Μωυσιάδης, Σεφερλής (70′ Μούχαλης).

Βόλος: Μαρκατάς, Σίντος, Σχόρης, Γκρίνιας, Ρήγας, Χρήστου, Κλίμης, Γιαννάκης, Καλιόρας, Ρεφατλάρι, Χάνος.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.