Super League 2: «Ζητάμε τα νόμιμα για να μείνει ζωντανό το ποδόσφαιρο»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Super League 2 εξέδωσε ανακοίνωση, μετά την εκ νέου έκτακτη συνεδρίασή της, με αφορμή το φλέγον ζήτημα των χρημάτων, που έχουν οι ομάδες λαμβάνειν, από το Στοίχημα.
Η Super League 2 εξέδωσε ανακοίνωση, μετά την νέα συνεδρίαση που ελήφθη, με αφορμή το ζήτημα των χρημάτων που θα λάβουν οι ομάδες από το Στοίχημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η πολιτεία αποφάσισε αυθαίρετα, από τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ που δικαιούμαστε να λάβουμε από την φορολόγηση του στοιχήματος, να μας μοιράσει ψίχουλα. Ζητάμε τη νόμιμη και δίκαιη επιδότηση μας, για να κρατήσουμε ζωντανή την Super League 2. Για να κρατήσουμε ζωντανό το ποδόσφαιρο, σε ολόκληρη την Ελλάδα!»
Latest News
Ολυμπιακός: 101 χρόνια Θρύλος… 101 χρόνια υπερηφάνειας!
Ολυμπιακός: «Χαμογελάει» με το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (28-28)
Ραγδαίες εξελίξεις: Πλαφόν στα καύσιμα μετά την εκτόξευση των τιμών
Τσικίνιο: «Πάμε για το πρωτάθλημα» (photo)
A BOLA: «Ελ Κααμπί, Παυλίδης και Τζόλης στους 30 παίκτες με τις περισσότερες τελικές στο Champions League»
Νιλικίνα: «Ο Γουόκαπ είναι ο… στρατηγός μας»
Όλα τα βλέμματα πάνω της: Διάσημη πορνοστάρ εμφανίστηκε στη Μύκονο με μαγιό «κορδόνι»!
Ολυμπιακός: Το θέμα με Έσε στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο»
READ MORE