Η ΕΟΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ενημέρωση της εισόδου των φιλάθλων στον τελικό του Super Cup γυναικών.

Στις 21:30 ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος θα αναμετρηθούν στον τελικό του Super Cup για το βόλεϊ γυναικών. Η ΕΟΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την είσοδο των φιλάθλων.

Η ΕΟΠΕ αναφέρει: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ενημερώνει τους θεατές σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στο κλειστό γυμναστήριο «Ι. Ζηρίνης» για τον αγώνα του Super Cup powered by Protergia ανάμεσα στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. και στον Πανιώνιο Betsson.

Bόλεϊ Γυναικών: Ο Θρύλος έτοιμος για το Super Cup
Bόλεϊ Γυναικών: Ο Θρύλος έτοιμος για το Super Cup

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00. Όλοι οι ενήλικες θεατές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την πρόσκληση εισόδου καθώς και το δελτίο ταυτότητάς τους.

Οι σύλλογοι που θα παρευρεθούν με τις ακαδημίες τους παρακαλούνται να προσέλθουν ομαδοποιημένα, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εισόδου.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε θεατές που δεν διαθέτουν πρόσκληση και δελτίο ταυτότητας».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.