Στο πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα στάθηκε ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα στις δηλώσεις του μετά την νίκη επί του ΟΦΗ.

Αρκετή… υπομονή έπρεπε να κάνει ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα προκειμένου να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα.

Τελικά αυτό συνέβη το Σάββατο (6/12) το βράδυ κόντρα στον ΟΦΗ με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να διαμορφώνει το τελικό 3-0 και να στέκεται σε αυτό στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ολυμπιακός: Τον έχει «τσεκάρει» και θα… χτυπήσει για Λέο Περέιρα (vid)
Ολυμπιακός: Τον έχει «τσεκάρει» και θα… χτυπήσει για Λέο Περέιρα (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φινάλε του πρώτου γύρου: Πάντα είναι όμορφο να κερδίζεις και δουλεύω γι’ αυτό. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και εκεί θέλουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος.

Για το αν του έφυγε ένα βάρος με το γκολ: Το ήθελα αυτό το γκολ. Αυτή είναι η αλήθεια. Δούλευα πολύ για να έρθει αυτό το γκολ. Τώρα το μυαλό μας πάει στο επόμενο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.