Ο Κώστας με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις φέτος έχει ήδη «ταράξει» τα νερά της Ευρώπης,αφού συγκαταλέγεται στους 25 πιο φορμαρισμένους παίχτες του Europa League

Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών ήταν εξαιρετικός και κόντρα στην Ντουντελάνζ, στο τελευταίο ματς του Θρύλου, σημειώνοντας 2 γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας και 1 ασίστ στον αγώνα.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του αρχηγού των «ερυθρόλευκων», λοιπόν, τον έχουν φέρει στην πρώτη 25αδα των πιο φορμαρισμένων παικτών στο Europa League.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Φόρτου» βρίσκεται στην 22η θέση στη σχετική λίστα, ενώ από τους παίκτες του Ολυμπιακού ακολουθεί ο Τοροσίδης ο οποίος βρίσκεται στην 62η θέση.

Ο Φορτούνης τη φετινή σεζόν στα ευρωπαϊκά ματς του Θρύλου μετράει 4 γκολ, 5 ασίστ, ενώ έχει και τεράστια συμμετοχή στο γκολ που σημείωσε στο Λουξεμβούργο κόντρα στην Ντουντελάνζ το οποίο τελικά χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Γιορντάνοφ.