Παίκτης του Ολυμπιακού θεωρείται πλέον ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αποτελούσε τον διακαή πόθο του Ντέϊβιντ Μπλατ για την ενίσχυση της περιφέρειας

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Νάιτζερ Ουίλιαμς –Γκος πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός!

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τους Πειραιώτες όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Sportando και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ της Παρτιζάν είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενε ςώρες να υπογράψει το συμβόλαιο, που θα τον δένει τμε του «ερυθρόλευκους»
, το οποίο θα είναι διάρκειας τριών ετών (2+1). Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που ο εκρηκτικός γκαρντ είπε το «ναι» στην πρόταση της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο ρόλος για τον οποίο τον προορίζει ο Ντέιβιντ Μπλατ η νέα σεζόν.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αμερικανός άσος μέτρησε 17 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 6,3 ασίστ στο Eurocup με την ομάδα του Βελιγραδίου, όντας ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-18 με τους «ασπρόμαυρους» να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας.