Ο αντιπρόεδρος της Βραζιλιάνικης ομάδας, ουσιαστικά γνωστοποίησε την μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό.

Ο αντιπρόεδρος της Βραζιλιάνικης ομάδας, ουσιαστικά γνωστοποίησε την μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό.

Η «βόμβα» θα γίνει πραγματικότητα, δια στόματος Αντιπροέδρου της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ, ο οποίος επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του Ραφίνια στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο σύλλογος του Ρίο αποχαιρέτησε τον παίκτη.

Ο Ομάρ θεωρείται παρελθόν από τον Θρύλο, με τους Πειραιώτες να επιθυμούσαν να φέρουν έναν παίκτη από το πάνω ράφι για τη θέση αυτή. Και ο Ραφίνια ήταν ο κατάλληλος…

Μετά από διαπραγματεύσεις δύσκολες, άλλωστε με τέτοιους παίκτες θέλει ειδικούς χειρισμούς, μα πάνω απ’ όλα να ξεφύγεις από τα οικονομικά -κανονικά-. Ο Θρύλος απέσπασε το «ναι» του παίκτη, με την Φλαμέγκο να κάνει τεράστια προσπάθεια να του αλλάξει την γνώμη, όμως εκείνος αμετάπιστος. Θέλει Θρύλο…!

Δείτε τα όσα είπε ο Αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο:

«Δέχθηκε μία πρόταση από Ελληνική ομάδα και ήδη έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι πρόκειται να την αποδεχτεί. Η Φλαμένγκο σίγουρα δεν θα ήθελα να χάσει έναν τέτοιο αθλητή. Ο Ραφίνια έχει ακόμα πολλά να κατακτήσει στην καριέρα του. Είναι ένας παίκτης που μπαίνει στα 35 του και δέχθηκε μία πρόταση για πολυετές συμβόλαιο. Κατάλαβε πως πρέπει να φύγει από την Φλαμένγκο, μας το είπε και προσπάθησε να μας κάνει να καταλάβουμε ότι το ποσό είναι μεγάλο. Για αυτό επέλεξε να φύγει από την Φλαμένγκο επειδή ήθελε αυτό το νέο συμβόλαιο»