Στον Ολυμπιακό ο Γκροσίτσκι, αλλά θα δοθεί δανεικός στην Νότιγχαμ, σύμφωνα με πληροφορίες....

Ο Γκρισίτσκι μπορεί να θεωρείτε παίκτης του Ολυμπιακού, όμως θα παραμείνει κάτοικος Αγγλίας, αφού θα δοθεί δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα με το «Football Insider», οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συμφωνήσει με τον Καμίλ Γκροσίτσκι, ωστόσο θα αποκτήσουν τον 32χρονο άσο για να τον παραχωρήσουν δανεικό στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μία κίνηση η οποία μπορεί να επωφελήσει και τον Ολυμπιακό, εφόσον αποδώσει τα αναμενόμενα.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.