Όλα έτοιμα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στο «Καραϊσκάκη», με τον Θρύλο να υποδέχεται τη Φράιμπουργκ.

Ο ναός είναι έτοιμος να φορέσει τα ευρωπαϊκά του, με τον Θρύλο να υποδέχεται απόψε στις 19:45 (15/09) τη Φράιμπουργκ στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την πιο δυνατή αντίπαλο της ομάδας μας στους ομίλους, να έρχεται στο «Καραϊσκάκη». Η ήττα από τη Ναντ την προηγούμενη εβδομάδα, κάνει το παιχνίδι must win. Και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς.

Εντού: «Αφεντικό» σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε – Στα χέρια του η αυτοκρατορία Μαρινάκη!
Εντού: «Αφεντικό» σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε – Στα χέρια του η αυτοκρατορία Μαρινάκη!

Ο Κάρλος Κορμπεράν ετοιμάζει σύστημα με τριάδα στην άμυνα, όπως έκανε κόντρα στη γαλλική ομάδα, απλά αυτή τη φορά υπάρχει το θετικό ότι ο Γιαν Εμβιλά είναι διαθέσιμος και θα δώσει πολλές βοήθειες στη μεσαία γραμμή.

Το «Καραϊσκάκη» αναμένεται κατάμεστο και όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού με τη φωνή τους, θα ωθήσουν τον Θρύλο σε άλλη μία ευρωπαϊκή νίκη.

Δείτε εδώ την πιθανή ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Ισπανός απόψε.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24