Οι «ερυθρόλευκες» παίχτριες του Γιώργου Παντελάκη αντιμετωπίζουν την πανίσχυρη Δυναμό Κούρσκ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκα Γυναικών, με μόνο στόχο την παρθενική νίκη στο θεσμό (7/11, 18:00).

Η ομάδα μας θα έχει την αμέριστη στήριξη των φιλάθλων της, επιθυμώντας να γίνει ανταγωνιστική με αντίπαλο, μια εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη, η οποία στο ρόστερ της κατέχει την κορυφαία αθλήτρια του κόσμου.

Δεν είναι άλλη από την Μπριάνα Στιούαρτ, η οποία μέσα σε 2 χρόνια έχει προκαλέσει… πάταγο.

Ειδικά το έτος που διανύουμε, πραγματοποιεί μία ονειρική σεζόν, καθώς οδήγησε –μαζί με τις Μπερντ και Λόιντ- το Σιάτλ στο πρωτάθλημα στο WNBA μετά από 8 χρόνια, αναδείχθηκε MVP σε σεζόν και τελικούς, ενώ κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο με τις ΗΠΑ στην Τενερίφη με αυτήν… MVP. Φυσικά, ήταν All Star και αναδείχθηκε και εκεί… MVP. Και αυτή η παίχτρια θα …πατήσει ΣΕΦ, σήμερα το απόγευμα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, ο κόουτς Παντελάκης γνωρίζει αρκετά την εν λόγω ομάδα, μαζί με τον βοηθό του Θάνο Νίκλα, και θα ετοιμάσει τις παίχτριές του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον αγώνα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Τέλος, δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στο ΣΕΦ έχουν οι κάτοχοι Κάρτας μέλους!