Στο «ξέφραγο αμπέλι» γήπεδο της Τούμπας… κάνουν πολιτική με πανό!

Η Αστυνομία απούσα, τα πανό μπήκαν στο γήπεδο, και όλοι απορούμε τον τρόπο που πέρασαν, καθώς το ματς είναι κεκλεισμένων των Θυρών. Οι ευθύνες της Διοίκησης του ΠΑΟΚ βαραίνουν...


Ακόμα μία φορά τα μέτρα ασφαλείας και οι έλεγχοι στη Τούμπα πάνε περίπατο. Κανείς έλεγχος και φυσικά δεν μπορεί να εγγυηθεί κι κανείς και την εξέλιξη του αγώνα με όσους εμπλέκονται σε πολιτικά παιχνίδια για συμφέρον του ΠΑΟΚ.

Αλήθεια πως πέρασε το πανό μέσα στο γήπεδο; Η αστυνομία που ήταν; Έλεγχος έγινε για τα μέτρα ασφαλείας; Πανό και μάλιστα πολιτικού χαρακτήρα σε ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά κανείς δεν ασχολείται.

Θα μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος σε αυτά τα ερωτήματα η θα συνεχίσουν το «δούλεμα» και τα «εγκλήματα» με τον δικό τους τρόπο;

Εδώ και χρόνια η Τούμπα είναι ξέφρενο αμπέλι. Ποιος μπορεί να ξεχάσει κι άλλα περιστατικά με την Βέσπα που είχαν κρεμάσει στη Θύρα 4 των οργανωμένων πριν λίγα χρόνια; Πέρυσι ανάρτησαν για τον πρόεδρό μας και κανείς δεν ασχολήθηκε, φέτος εν μέσω πανδημίας αυτό.

Κανείς δεν μιλάει και η πολιτεία απούσα. Ο Σαββίδης έχει ασυλία και ο ΠΑΟΚ το ίδιο…

Διάβασε επίσης