Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ διανύει εξαιρετική σεζόν ως δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της ιταλικής Τζένοα.

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ έφτασε στον Ολυμπιακό από την Γουότφορντ το περασμένο καλοκαίρι έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ με το ερυθρόλευκο πέρασμά του να συμπίπτει σε μια δύσκολη αγωνιστική κατάσταση για την ομάδα στις αρχές της σεζόν.

Ως εκ τούτου, ο Δανός μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης, με τη φανέλα της οποία πραγματοποιεί εξαιρετική φετινή σεζόν, έχοντας καταγράψει επτά γκολ (εκ των οποίων ορισμένα αρκετά εντυπωσίασε) και δύο ασίστ σε 19 συμμετοχές.

Η επιδόσεις του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγων, με την Τζένοα να βρίσκεται στο προσκήνιο στην παρούσα φάση και ο Ζινκερνάγκελ στο στόχαστρό της.

Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσι calcioline.com, ο 28χρονος χαφ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ομάδας της Γένοβας, όπως έχουν αποκαλύψει τόσο ο τεχνικός διευθυντής όσο και ο προπονητής των Ιταλών.

Βέβαια οι συγκυρίες δεν είναι με το μέρος της Τζένοα αφού αυτή τη στιγμή δίνει σκληρή μάχη για να μείνει στην μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου ενώ δεν… παίζει μπάλα μόνη της αφού και η Σταντάρ Λιέγης θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο φυσικά τον έχει ο Ολυμπιακός στον οποίο ανήκει ο Ζινκερνάγκελ.