Η Εθνική Ανδρών θα προσπαθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα, ενόψει Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Έφτασε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/8) στο Σπλιτ της Κροατίας, προκειμένου να μετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται εκεί, 29/8-10/9, η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών.

Στην αποστολή μετέχουν 15 πολίστες. Οι: Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κώστας Λιμαράκης (τερματοφύλακες), Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Γιάννης Αλαφραγκής, Νίκος Γκίλλας, Κώστας Κάκαρης, Μανώλης Σολανάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Νίκος Κοπελιάδης, Δημήτρης Νικολαΐδης.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης Χρήστος Κοδέλλας, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος και ο Δημήτρης Τσίκλος, αρχηγός αποστολής έως τις 4/9, τον οποίο και θα αντικαταστήσει ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και υπεύθυνος υδατοσφαίρισης Γιώργος Αφρουδάκης, που θα ταξιδέψει στο Σπλιτ στις 4 Σεπτεμβρίου.

Γιατρός της ελληνικής αποστολής, μαζί και για την Εθνική μας ομάδα των Γυναικών, ο Σπύρος Μπάλλας, ενώ στην Κροατία βρίσκονται και οι διεθνείς μας διαιτητές Γιώργος Σταυρίδης και Μαρία Δασκαλοπούλου.

Η Εθνική μας ομάδα κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 29/8 στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) κόντρα στη Γαλλία. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τη Μάλτα (31/8, 11:30) και την Κροατία (2/9, 21:30).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών ΕΔΩ.