Λίγο ...ή μάλλον αρκετά πιο νωρίς, έφτασε στο ΣΕΦ ο Κώστας Φορτούνης, αφού 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, "πάτησε παρκέ".

Μόνιμος θαμώνας του ΣΕΦ είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται πολύ συχνά δίπλα στην ομάδα μπάσκετ και δεν θα μπορούσε να λείψει από τον τον δεύτερο τελικό της Stoiximan.gr Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου οι Πειραιώτες κυνηγούν το 2-0. Μάλιστα, βρέθηκε στο ΣΕΦ 1,5 ώρα (!) πριν το τζάμπολ, δείχνοντας την ανυπομονησία του για το παιχνίδι.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ανέφερε: “Το πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με συγκεκριμένη φιλοσοφία, έδωσε τα σουτ στον Παναθηναϊκό και πήρε ένα μεγάλο διπλό. Πρέπει να πάρουμε κι αυτό το παιχνίδι, για να έχουμε ένα καλό προβάδισμα για το πρωτάθλημα”.

Για το τι περιμένει να δει από τον Σπανούλη, τόνισε: “Είναι δύσκολο να συμβεί αυτό πάλι, γιατί στα μεγάλα παιχνίδια μιλούν οι προσωπικότητες. Πιστεύω ότι ο Σπανούλης θα είναι καταλυτικός στο σημερινό παιχνίδι”.

Τέλος, έκανε και την πρόβλεψή του για τη σειρά των τελικών στο ΝΒΑ: “Όπως είδαμε και χθες, έχουν πολύ καλύτερη ομάδα. Το έχω πει πολλές φορές ότι θα κάνουν το 4-0 στη σειρά”.