Ο κόσμος ζητά αδρεναλίνη και συγκινήσεις!

Οι συνοδοί στο Ντουμπάι έχουν πλέον εξαιρετική ζήτηση και βγάζουν πολλά χρήματα λόγω του πολέμου.

Μάλιστα οι πελάτες ζητούν σεξ στο μπαλκόνι με θέα τους βομβαρδισμούς!

Μπραντ Πιτ: Στη Χαλκίδα, μετά την Ύδρα για τα γυρίσματα της ταινίας
Μπραντ Πιτ: Στη Χαλκίδα, μετά την Ύδρα για τα γυρίσματα της ταινίας

Η ζήτηση για συνοδούς στο Ντουμπάι έχει πενταπλασιαστεί — οι τιμές μπορούν να φτάσουν τα 10.000 δολάρια ή και περισσότερο ανά διανυκτέρευση.

Η ακραία άνθηση της πορνείας στο Ντουμπάι οφείλεται στους συνεχείς βομβαρδισμούς και τις σειρήνες αεροπορικών επιδρομών, λένε τοπικοί παράγοντες.

Τώρα, οι τουρίστες αναζητούν συγκινήσεις και προτιμούν να κάνουν σεξ ακριβώς κατά τη διάρκεια των σειρήνων και των πυραυλικών επιθέσεων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pronews.gr (@pronews.gr)

Υπάρχουν τόσες «πολλές» παραγγελίες που οι συνοδοί δεν ξεκουράζονται σχεδόν καθόλου. «Αυτό το είδος σεξ μοιάζει με το τελευταίο της ζωής σου και οι εντυπώσεις είναι αξέχαστες», εξήγησε μία από τις κοπέλες.

Το τακτικό κανονικό σεξ δεν είναι πλέον αρκετό. Οι πελάτες πλέον λαχταρούν αδρεναλίνη και συγκινήσεις.

Κάτι τέτοια συμβαίνουν και αναρωτιέται κάποιος, μήπως τελικά, η Ανθρωπότητα το χρειάζεται το… πυρηνικό της και έρχεται η γνωστή φράση στο μυαλό: «Κιμ πάτα το κουμπί».

Πηγή: pronews.gr

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!