Στο Μοσχάτο θα αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκες» για να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους προς την κατάκτηση ακόμα ενός πρωταθλήματος

Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει την Κυριακή (11/4, 13:00) την Ελευθερία Μοσχάτου, εκτός έδρας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί το οποίο έχει συνοδεύσει με καλές εμφανίσεις, ενώ μετράει 5 διαδοχικές νίκες από την επανέναρξη.

Ρέτσος για την ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών: «Περήφανοι που ο Ολυμπιακός κάνει ένα βήμα μπροστά στην ισότητα…»
Ρέτσος για την ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών: «Περήφανοι που ο Ολυμπιακός κάνει ένα βήμα μπροστά στην ισότητα…»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.