Στο 95′ και αντί να λήξει… παίζεται!

Ακόμα ένα χειρουργείο στην Τούμπα και συγκεκριμένα σε παιχνίδι που το παιδί, το αγνό παιδί της «εξυγίανσης» απλά δεν έπρεπε να χάσει. Έτσι τους μαθαίνουν, αυτά κάνουν...


Στην Τούμπα ζήσαμε ακόμα μία φορά τι εστί «εξυγίανση», τι εστί «αντικειμενικότητα», τι εστί  «θέλουμε πρωτάθλημα στα ίσια» και πολλά ακόμα «τι εστί». Αυτά μέσα από τα καταφαντασίαν μυαλά που κουβαλάτε μπορεί να είναι στον δικό σας κόσμο αντικειμενικά, να είναι όλα «όμορφα» και να είναι και το δικό σας παιχνίδι.

Από εχθές το ποτήρι ξεχείλισε και σήμερα ήταν απλά η επιβεβαίωση σε ότι έλεγε και ο κ. Καραπαπάς και η ανακοίνωση της ΠΑΕ, αλλά και κ. Σάββας.

Στημένοι είστε και αυτό μας το αποδεικνύεται με την πρώτη ευκαιρία. Το πρωτάθλημα όμως δεν θα το πάρετε τα οπίσθια σας να βαράτε στο… χορτάρι.

Σήμερα και ενώ καθ όλη την διάρκεια σας έσπρωχνε δεχτήκατε ΓΚΟΛ στο 87′. Το παιχνίδι ήταν να λήξει στο 95′ αλλά ο διαιτητής είπε να αφήσει ακόμα κάνα 6λεπτο μπας και ισοφαρίσετε. Περνάει το 95ο λεπτό είχε την μπάλα ο Παναθηναϊκός ενώ κόντευε το 96ο και θα έπρεπε είδη να είχε σφυρίξει το αφήνει για μία… τελευταία φάση, στον ΠΑΟΚ μήπως καταφέρει και σωθεί. Αυτό έγινε με ένα «ανύπαρκτο» πέναλτι το οποίο φυσικά εκτελέστηκε έπειτα και από κρίση του διαιτητή αφού «υποτίθεται» είδε το VAR.

Απλά παραδίδεται άφθονο γέλιο κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά σύντομα εσείς θα κλαίτε…

Διάβασε επίσης