Η σχολή του Ολυμπιακού στο Ντουμπάι έλαβε για ακόμα μια φορά μέρος σε μια σημαντική εκδήλωση!

Συγκεκριμένα, το αθλητικό συμβούλιο του Ντουμπάϊ συγκάλεσε συνάντηση με τις πιο εξέχουσες Ακαδημίες ποδοσφαίρου, προκειμένου να ενισχύει το κομμάτι του εντοπισμού ταλέντων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του συμβουλίου στο Ντουμπάι, με την παρουσία αξιωματούχων από την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Γιουβέντους, την Ίντερ, την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Ολυμπιακό. Συμμετείχαν επίσης και οι Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Άγιαξ, η ισπανική La Liga και η Ομοσπονδία της Αργεντινής.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο αριθμός των διεθνών ακαδημιών ποδοσφαίρου που φιλοξενεί το Ντουμπάι έχει αυξηθεί σε έντεκα από τις συνολικά 400 αθλητικές ακαδημίες που βρίσκονται σε όλο το εμιράτο. Αυτές οι ακαδημίες πραγματοποιούν τις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες για να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν νεαρά αθλητικά ταλέντα διαφόρων ηλικιών και εθνικοτήτων, σε περισσότερους από 50 διαφορετικούς αθλητικούς κλάδους.

Η ανακοίνωση:

«Το αθλητικό συμβούλιο του Ντουμπάϊ συγκάλεσε συνάντηση με τις πιο εξέχουσες Ακαδημίες ποδοσφαίρου για να ενισχύει το κομμάτι του εντοπισμού ταλέντων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του συμβουλίου στο Ντουμπάι, με την παρουσία αξιωματούχων από την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Γιουβέντους, την Ίντερ, την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Ολυμπιακό.

Τονίστηκε ο ζωτικός ρόλος των Ακαδημιών στην υποστήριξη των σχεδίων για την ανάπτυξη αθλητικών ταλέντων. Η πολιτική ανίχνευσης ταλέντων στοχεύει να τοποθετήσει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μεταξύ των 10 κορυφαίων χωρών στον κόσμο σε παγκόσμιους δείκτες ανταγωνιστικότητας».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24