Στην Βάσκο Ντα Γκάμα άνθρωπος του Θρύλου για τον Λοβέρα!

Στην Βραζιλία βρέθηκε μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού ώστε να κάνει αντιπρόταση στην Βάσκο Ντα Γκάμα για τον Μάξι Λοβέρα.


Συνεχίζονται οι ”πιέσεις” από πλευράς Βάσκο Ντα Γκάμα για τον Μάξι Λοβέρα, με τον βραζιλιάνικο σύλλογο να τον θέλει δανεικό έως το τέλος της σεζόν για το Μπραζιλιεράο και το τουρνουά Καριόκα του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει αμφιβολίες για την εξέλιξη και τον χρόνο συμμετοχής του Λοβέρα στην χώρα του καφέ, για αυτό και άνθρωπος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ βρίσκεται στην Βραζιλία ώστε να καταθέσει την αντιπρόταση των Πειραιωτών, η οποία προβλέπει δανεισμό του Λοβέρα για τρεις μήνες καθώς αν γίνει για περισσότερο καιρό ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει στην Σούπερ Λιγκ 1.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ανταπόκριση η πρόταση του Θρύλου, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν καθώς την Δευτέρα (9/11) λήγουν οι μεταγραφές στην μέκκα του ποδοσφαίρου. Οι συζητήσεις έχουν κολλήσει, όπως και οι διαπραγματεύσεις για τον Μπρούνο, τον οποίο επίσης θέλει η Βάσκο Ντα Γκάμα.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης