Στην Κροατία ο Ολυμπιακός για την Αδριατική Λίγκα
Ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Νίκος Λεπενιώτης θα βρεθούν την Τετάρτη (10/4) στην Κροατία, όπου θα συναντηθούν με ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας.
Τα δύο στελέχη της ερυθρόλευκης ΚΑΕ θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Κροατίας, ώστε να συζητήσουνε με εκπροσώπους της διοργάνωσης το ζήτημα για την ένταξη της ομάδας στην Αδριατική Λίγκα.
Ο Ολυμπιακός δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και εξετάζει λεπτομερώς όλα τα στοιχεία που θα τον κάνουν να ενταχθεί στην Αδριατική Λίγκα.
Έτσι, ο Γενικός Διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Διευθυντής Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης, Νίκος Λεπενιώτης, θα ταξιδέψουν αύριο για την Κροατία προκειμένου να έχουν επαφές με τους υπεύθυνους της Αδριατικής.
Latest News
Βουρδέρης: «Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος»
Ολυμπιακός: Υπενθύμιση για αναβάθμιση Καρτών
Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – ΟΦΗ 3-1: «Κλείδωσε» τα playoffs
Ολυμπιακός: Διατίθενται οι Συλλεκτικοί πίνακες
Το άλμα του Καραλή έγραψε ιστορία παγκοσμίως
Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η διάθεση Καρτών Μέλους
Θύρα 7: «Τα πλήκτρα χτυπάτε δυνατά, στα γήπεδα δεν είστε πουθενά»
Αθηναϊκός – Ολυμπιακός 36-47: Πήρε αυτό που ήθελε
READ MORE