Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού να νικήσουν τον Παναθηναϊκό, ώστε να αυξήσουν κι άλλο την διαφορά.

Μεγάλη ευκαιρία να νικήσουν τον Παναθηναϊκό και να αυξήσουν τη μεταξύ τους διαφορά, έχασαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, μιας και έμειναν στο 1-1, σε παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη για τη 18η αγωνιστική της Super League K17.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 13’ με πέναλτι του Νιάρχου, αλλά η ισοφάριση από τον Θρύλο ήρθε στο 27’ με το σουτ του Ντότη. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι συνολικά και σπατάλησαν ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες, όπως με τον Ντόι στο 48’ και στο 60’, με τον Αρσενίδη στο 50’, είχαν δοκάρι με το απευθείας κόρνερ του Ντότη στο 62’, ενώ σπατάλησαν μία ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 90’ με τον Σταμούλη.

Έτσι, ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +3 από τον Παναθηναϊκό…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Φρέρης (66’ Γεωργακόπουλος), Κεραμίδας, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Γούλας, Ντόι (66’ Τζόρβας), Αρσενίδης (85’ Κίτσος), Λιάτσος (80’ Συρμής), Κατσαβάκης (61’ Σταμούλης), Ντότης.

Παναθηναϊκός: Γαρδούνης, Κόμης (62’ Τουρκοχωρίτης), Κούτσιας, Ρόμπι, Γωγουβίτης, Λιακόπουλος, Ανθουλάκης (71’ Καρβούνης), Φρόκου, Νιάρχος (88’ Παντελίδης), Δημοσθενιάδης (83’ Σιδεράς), Λαζαρίδης (66’ Λιούμης).