Τηλεοπτική κάλυψη θα έχει ο αποψινός ημιτελικός του Ολυμπιακού με την Προ Ρέκο, καθώς θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 στις 20:00. Οι «ερυθρόλευκοι» υπερασπίζονται την κούπα που είχαν κατακτήσει πέρσι με εμφατικό τρόπο στη Γένοβα. Ο χθεσινός αγώνας της ελληνικής ομάδας με την Μπρέσια για την προημιτελική φάση είχε τεράστιο ενδιαφέρον. Έτσι ο ημιτελικός αγώνας […]

Τηλεοπτική κάλυψη θα έχει ο αποψινός ημιτελικός του Ολυμπιακού με την Προ Ρέκο, καθώς θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 στις 20:00.

Οι «ερυθρόλευκοι» υπερασπίζονται την κούπα που είχαν κατακτήσει πέρσι με εμφατικό τρόπο στη Γένοβα. Ο χθεσινός αγώνας της ελληνικής ομάδας με την Μπρέσια για την προημιτελική φάση είχε τεράστιο ενδιαφέρον.

Έτσι ο ημιτελικός αγώνας του Ολυμπιακού με την σπουδαία Προ Ρέκο θα μεταδοθεί στις 20:00 το βράδυ από το δεύτερο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, σε μία επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης στοχεύει στη νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Ανόβερο.