Τον 3ο παιχνίδι κατά σειρά στους τελικούς θα διεξαχθεί στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας...

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε στην ΕΟΚ (και δεν έκανε αίτημα) ότι ο 3ο τελικός θα διεξαχθεί στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Μάλιστα αυτό ήταν μία ορθή απόφαση την οποία ίσως έπρεπε οι Πειραιώτες να πάρουν εξ αρχής. Μία ορθή απόφαση από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος σύλλογος έχει μάθει να αγωνίζεται σε γήπεδα στρούγκες, να ζήσουν τον ίδιο παλμό σε μία έδρα η οποία θα τους είναι οικεία.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην φυσική του έδρα, εκεί που αγωνίζεται από την αρχή της χρονιάς σε όλα του τα παιχνίδια. Μόνο στην Ευρώπη αγωνιζόταν στην κεντρική σάλα και αυτό λόγω προδιαγραφών, όπως και το Τριφύλλι το οποίο είχε χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ.

Από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» σεβάστηκαν την ΕΟΚ και δέχθηκαν να αγωνιστούν στον 1ο τελικό στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, για καλύτερη προβολή του αθλήματος και οι Πράσινοι, επέλεξαν τη στρούγκα της Λεωφόρου με μετάδοση από το βοθροσάϊτ τότε δεν υπάρχει λόγος και ο ίδιος ο Ολυμπιακός να κάνει μόνο εκείνος βήματα μπρος. Αφού στη Λεωφόρο γίναμε μάρτυρες γεγονότων που όχι μόνο δεν προβάλλουν το άθλημα, αλλά το δυσφημούν κιόλας.

Μία σωστή απόφαση από κάθε άποψη!