Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Άγκυρα βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Τρίτης (28/01), με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας να έχουν ως στόχο την συνέχεια στο ευρωπαϊκό τους ταξίδι. 

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Άγκυρα βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Τρίτης (28/01), με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας να έχουν ως στόχο την συνέχεια στο ευρωπαϊκό τους ταξίδι.  Ο Θρύλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τετάρτη την Orman Genclik (29/01, 15:00), στο επαναληπτικό παιχνίδι της σειράς των «16» του Eurocup. Οι «ερυθρόλευκες» μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ακόμα και με ήττα με 7 πόντους, καθώς στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ επικράτησαν με 72-64, όμως στην Άγκυρα βρίσκονται έχοντας στο μυαλό τους μονάχα τη νίκη. Ο Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριές του.

H αποστολή του Θρύλου για το παιχνίδι αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

– Το παιχνίδι με την Orman Genclik θα μεταδοθεί ζωντανά από το You Tube της FIBA