Η Super League στέκεται απέναντι στην έκθετη ΑΕΚ και τις… μεζούρες της.

Παρομοίως με το ματς της Κυριακής, που δεν έγινε, έτσι και στο ΔΣ της λίγκας ήταν απούσα η ΑΕΚ. Με το φόβο της κατακραυγής, δεν πήρε μέρος, κι ενόψει της αυριανής εκδίκασης της υπόθεσης σχετικά με τον αγώνα επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Η απόφαση της λίγκας ήταν ξεκάθαρη και ομόφωνη. Φυσικά, μπορεί να θεωρηθεί και υπερασπιστικό όπλο για τη δικαίωση του Ατρομήτου, ενόψει της εκδίκασης για την υπόθεση της… μεζούρας.

Super League: Στις 26 Ιουνίου εκλέγεται ο νέος πρόεδρος
Super League: Στις 26 Ιουνίου εκλέγεται ο νέος πρόεδρος

Συγκεκριμένα, όλες οι ΠΑΕ αποφάσισαν πως οι μετρήσεις, εάν ζητηθεί, θα γίνονται το πρωί των αγώνων, με πιστοποιημένα όργανα.

Δείτε την ανακοίνωση:  

To Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση (στην οποία παρέστησαν τα 13 από τα 15 μέλη του – απουσίασαν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1) Ο σωστός τρόπος μέτρησης των goal posts είναι αυτός που ορίζεται στον οικείο κανονισμό της FIFA, δηλαδή συσκευή λέιζερ ή ειδική ράβδος μέτρησης και κανένας άλλος τρόπος

2) Είναι προφανής επιθυμία και προτίμηση όλων πως, για το καλό του ποδοσφαίρου, οι αγώνες θα πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα,

3) Εφεξής θα δoθεί οδηγία σε κάθε παρατηρητή και συντονιστή εγκατάστασης της Super League όπως, επιμελεία τους, στη συνάντηση προετοιμασίας αγώνα (πρωινή σύσκεψη), εφόσον τίθεται θέμα από τη φιλοξενούμενη ομάδα, να λαμβάνει χώρα μέτρηση των διαστάσεων των goal posts με πιστοποιημένη μέθοδο (ειδική ράβδο μέτρησης που θα φέρει πιστοποίηση από τον επίσημο συνεργάτη της Super League για θέματα αγωνιστικών χώρων).

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24