Στερν: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μη χάσουμε την προσοχή μας»
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τόνσεκ Στερν ενόψει του δεύτερου αγώνα του Ολυμπιακού με τον Μίλωνα για τα playoffs της Volley League.
Ο Τόνσεκ Στερν αναφέρθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός προκειμένου να κάνει το 2-0 απέναντι στον Μίλωνα και να πάρει την πρόκριση για τους τελικούς της Volley League.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τόνσεκ Στερν:
«Κερδίσαμε το πρώτο ματς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσαν οι ημιτελικοί. Άρα, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ματς, είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε το 2-0 στη σειρά. Ο Μίλων παίζει πολύ καλά, το έδειξε και στο δεύτερο σετ στο πρώτο ματς, το δείχνει όλη τη χρονιά. Δεν πρέπει, λοιπόν, να χάσουμε την προσοχή μας, κάθε πόντος θα είναι σημαντικός, οπότε πρέπει να παίξουμε δυνατά σε κάθε φάση».
Latest News
Ο Κόντρο «πάγωσε» το Καραϊσκάκης: 0-1 ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό
Στη SUNEL Arena οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού
Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με τη NEOM για τον Αλ-Ανζί
Οι αλλαγές που φέρνει ο Αλγκουαθίλ στον Ολυμπιακό
Στους 7 βαθμούς ο Ολυμπιακός, τρίτος ο ΟΦΗ μετά το 0-1
Πλήγμα πριν τη Γιαγκελόνια για τον Γκουστάβο Σα
READ MORE