Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης έμεινε ικανοποιημένη από το άλμα της στα σημερινά προκριματικά του αγωνίσματός της.

Αισιόδοξη παρουσιάστηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, ενόψει του αυριανού τελικού (4/3, 18:05) του άλματος επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης έμεινε ικανοποιημένη από το άλμα της στα σημερινά προκριματικά του αγωνίσματός της, όχι όμως και από τον διάδρομο, όπως εξήγησε, με δηλώσεις της, με την ολοκλήρωση των προσπαθειών της για σήμερα.

Στον προκριματικό, η Κατερίνα Στεφανίδη, άρχισε τις προσπάθειες της από τα 4.45 μέτρα και πέρασε το συγκεκριμένο ύψος με τη δεύτερη προσπάθεια. Στη συνέχεια, ο πήχης τοποθετήθηκε στα 4.55μ με την Στεφανίδη να περνά με την πρώτη προσπάθεια και με χαρακτηριστική άνεση. Το όριο πρόκρισης, ήταν 4.65μ., αλλά δεν χρειάσθηκε να γίνουν προσπάθειες σ΄ αυτό το ύψος, δεδομένου ότι η οκτάδα του τελικού, «συμπληρώθηκε» στα 4.55 μέτρα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη δήλωσε μετά την πρόκρισή της στον αυριανό τελικό:

«Παρότι έτρεξα χειρότερα απ ό,τι σε κάθε άλλον μου αγώνα τη φετινή σεζόν, κατάφερα να κάνω πολύ καλή προσπάθεια στα 4,55 μέτρα. Θα έλεγα πως σήμερα για πρώτη φορά φέτος αισθάνθηκα να κάνω επί κοντώ και αυτός ήταν και ο λόγος που πανηγύρισα αυτή την προσπάθεια. Στους προηγούμενους αγώνες μου, ήμουν καλή στον διάδρομο, αλλά όχι όσο καλή έπρεπε πάνω στο άλμα. Πλέον, αισθάνομαι πως μπορεί να βγει κάτι καλό στον αυριανό τελικό. Η Σούτει είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί. Αν χάσει αυτόν τον αγώνα θα το χάσει από μόνη της. Ωστόσο εγώ θέλω να την πιέσω και να την αναγκάσω ώστε να χρειαστεί ένα μεγάλο άλμα για να φτάσει στο χρυσό».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24