Στο Ισραήλ βρέθηκαν από πλευράς Ολυμπιακού ο  Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Χρήστος Μπαφές, ώστε να συναντήσουν τον Ντέιβιντ Μπλατ και να συζητήσουν διάφορα διαδικαστικά θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό. Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναρρώνει από ένα πρόβλημα στην μέση του που τον ταλαιπώρησε και για τον λόγο αυτό οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Χρήστος Μπαφές  βρέθηκαν στο […]

Στο Ισραήλ βρέθηκαν από πλευράς Ολυμπιακού ο  Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Χρήστος Μπαφές, ώστε να συναντήσουν τον Ντέιβιντ Μπλατ και να συζητήσουν διάφορα διαδικαστικά θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναρρώνει από ένα πρόβλημα στην μέση του που τον ταλαιπώρησε και για τον λόγο αυτό οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Χρήστος Μπαφές  βρέθηκαν στο Τελ Αβίβ, και μίλησαν μαζί του για διαδικαστικά θέματα, της ομάδας και φυσικά για την προετοιμασία εν όψει της νέας χρονιάς.

Μάλιστα ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού τράβηξε την πρώτη φωτογραφία του με τα ερυθρόλευκα και η κόρη του, Σάνι Μπλατ, την ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.