Τα κορίτσια του Γιώργου Παντελάκη διέσυραν τον Παναθηναϊκό με 78-37 και έτσι πήραν το δεύτερο εισιτήριο για το τελικό της Κυριακής (24/03)

Εύκολη νίκη ήταν για τον Ολυμπιακό το ματς με τον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Το τελικό σκορ, 78-37, «μιλάει» από μόνο τους. Με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου να εξηγεί πώς οι «ερυθρόλευκες» με την απόδοσή του συνέβαλλαν για να έρθει αυτή η άνετη επικράτηση ειδικά στο 2ο μέρος.

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε μετά το ματς: «Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε κάπως μουδιασμένες στο ματς και δεν έπρεπε να συμβεί αυτό και κάναμε λίγη ώρα να βρούμε τον ρυθμό μας. Δεν θα έπρεπε να έχουμε άγχος γιατί ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και έχει πάρει τρία συνεχόμενα νταμπλ. Παρόλα αυτά είναι το κύπελλο και μια διοργάνωση που είναι από τους στόχους μας.  Στο δεύτερο ημίχρονο μπορέσαμε να ανεβάσουμε λίγο την άμυνα μας και να βάλουμε κάποια εύκολα καλάθια και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και η πρόκριση στον τελικό. Για μας είναι μονόδρομος η κατάκτηση του κυπέλλου και πάμε να προετοιμαστούμε για τον απαιτητικό τελικό την Κυριακή με τη Νίκη Λευκάδας».