Η Εβίνα Σταμάτη μίλησε και όπως αναφέρθηκε θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό....

Η Εβίνα Σταμάτη μίλησε σε δηλώσεις της μετά το τέλος με τον Παναθηναϊκό. Όπως είπε χαρακτηριστικά πλέον στόχος είναι να «κλειδώσουν» και να κατακτήσουν τον τίτλο μέσα στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ολυμπιακός Βόλεϊ: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν – Το χτίσιμο του Θρύλου!
Ολυμπιακός Βόλεϊ: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν – Το χτίσιμο του Θρύλου!

«Ήταν ένα κλειστό ματς καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήμασταν αρκετά άστοχες στην επίθεση, αμυντικά ήμασταν σχετικά καλές. Νομίζω ότι οι 56 πόντοι που τους κρατήσαμε ένας πολύ καλός αριθμός.

Ήμασταν αρκετά νευρικές στην επίθεση ειδικά στα σουτ μας. Ξέραμε ότι άμα βάλουμε ένα-δύο θα φύγουμε στο σκορ. Θα ανοίξει το παιχνίδι όπως και έγινε. Ήταν ένα ματς που το θέλαμε πολύ. Έχουμε άλλα δύο. Και θέλουμε να πιστεύουμε και το ελπίζουμε και το θέλουμε ότι θα το πάρουμε μέσα στη Λεωφόρο».

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24