Η Εβίνα Σταμάτη σήκωσε το 6ο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και μάλιστα ως αρχηγός πλέον, δηλώνοντας ικανοποιημένη και γεμάτη από τη σεζόν!

Είναι η αρχηγός! Είναι Ολυμπιακός από μικρή και στα δύσκολα με τη μπάλα να «καίει» βγαίνει μπροστά! Για εκείνη δεν υπάρχει κούραση και δυνατός αντίπαλος. Η Εβίνα Σταμάτη εκτελεί τους πάντες εν στάση.

Η αρχηγός σήκωσε το 6ο της πρωτάθλημα με το ΘΡΥΛΟ. Φέτος μάλιστα σήκωσε ακόμα ένα κύπελλο και στην απονομή έλαμπε από χαρά που τελείωσε μια μεγάλη, δύσκολη, αλλά και γεμάτη επιτυχίες σεζόν.

Ολυμπιακός: Όσο και να «δυσκολεύει η πίστα» θα ανταποκριθεί!
Ολυμπιακός: Όσο και να «δυσκολεύει η πίστα» θα ανταποκριθεί!

Αμέσως μετά την απονομή του πρωταθλήματος η Εβίνα Σταμάτη κατέθεσε στο thrylos 24 και τον Πάρη Τσιλιώτη όλη την εμπειρία της σεζόν που μόλις τελείωσε.

Αρχικά για την επίτευξη των στόχων η Σταμάτη σημείωσε: «Είναι το 6ο! Είμαι πολύ χαρούμενη που το ζω αυτό σήμερα. Εδώ στο γήπεδό μας με τον κόσμο που ήρθε να μας χειροκροτήσει. Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Το πρωτάθλημα ήτανε ο πιο μεγάλος στόχος μας. Στην πορεία ήρθαν και το κύπελλο και Ευρώπη. Νομίζω ότι τους πετύχαμε και με το παραπάνω. Σήμερα νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Δικαιώθηκαν οι κόποι της χρονιάς. Ήταν μία χρονιά γεμάτη, μεγάλη και δύσκολη. Δικαιώσαμε και τον Ολυμπιακό που φέραμε πάλι το τμήμα στην κορυφή».

«Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι και του χρόνου εδώ»…

Αμέσως μετά η Εβίνα Σταμάτη τοποθετήθηκε στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα: «Καλώς εχόντων των πραγμάτων θέλω να πιστεύω πως θα παραμείνω. Αυτή τη στιγμή θα χαρώ το πρωτάθλημα με τις συμπαίκτριές μου. Τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα αποφασίσουμε».

Ακόμα, η Εβίνα Σταμάτη ερωτήθηκε για τη δουλειά που έκανε το τεχνικό τιμ, καθώς και για την παρουσία του Μάρτινς Ζίμπαρτς στην Ελλάδα. «Είναι ένας έμπειρος προπονητής. Καταξιωμένος στη χώρα του. Με εμπειρία στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Νομίζω όμως ότι υπήρχε και αλληλοβοήθεια. Γιατί η νοοτροπία και η ελληνική φιλοσοφία, του ήταν κάτι που δεν το είχε μάθει και δεν το είχε.

Ήταν η πρώτη φορά που συναντούσε και συνεργαζόταν σε μεσογειακό κλίμα και με ένα ταπεραμέντο διαφορετικό όπως είναι το δικό μας το μεσογειακό. Οπότε ήτανε δούναι και λαβείν η συνεργασία μας. Αποδείχτηκε ότι ταίριαξε με την ομάδα και πετύχαμε τους στόχους μας».

Τέλος η αρχηγός του ΘΡΥΛΟΥ σχολίασε και τη σεζόν που έρχεται. «Εμείς πρέπει να πηγαίνουμε πάντα βήμα βήμα. Η φετινή πορεία στην Ευρώπη ήτανε μια ιστορική στιγμή για το τμήμα. Φτάσαμε μέχρι τους «8» και αποκλειστήκαμε από τη γαλλική Μπουρζ που το κατέκτησε κιόλας. Είναι μεγάλη εμπειρία η Ευρώπη για κάθε αθλήτρια. Το ζήσαμε! Αποκομίσαμε εμπειρίες. Νομίζω ότι του χρόνου είμαστε έτοιμες για το βήμα παραπάνω».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24