Στα σχέδια της Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται να περιλαμβάνεται ο Μάρκο Σίλβα, βάση δημοσιεύματος της Daily Mail, αν φύγει ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Στα σχέδια της Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται να περιλαμβάνεται ο Μάρκο Σίλβα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Νότιγχαμ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της Φούλαμ.

Οι Άγγλοι αναφέρουν ότι η παραμονή του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στη Νότιγχαμ δεν θεωρείται βέβαιη, παρότι κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα στην Premier League παρά την τιμωρία της αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει προτάσεις από την πατρίδα του και από την Ισπανία, και έτσι η Νότιγχαμ έχει αρχίσει να ψάχνει την αγορά για πιθανό αντικαταστάτη σε περίπτωση που ο Εσπίριτο Σάντο αποφασίσει να φύγει.

Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!
Με Ελ Κααμπί στην Ολλανδία!

Ο Μάρκο Σίλβα της Φούλαμ φαίνεται να είναι η κύρια επιλογή, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, κάνοντας ειδική αναφορά στο πέρασμα του Σίλβα από τον Ολυμπιακό και στην άριστη συνεργασία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι στον πάγκο της Φούλαμ τα τελευταία τρία χρόνια και έχει συμβόλαιο που ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24