Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, άμεσα ενσωματώνεται στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πολλοί πίστευαν και  δήλωναν σίγουροι πως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα αποτελέσει ένα από τα  ονόματα της ελληνικής αγοράς αυτό το καλοκαίρι, όμως ο Ολυμπιακός φρόντισε να βάλει τέλος σε αυτά τα σεναρια  πριν καλά  αυτα ξεκινήσουν. Και επί της ουσίας έκανε δικό του τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος βρέθηκε  στο ΣΕΦ τις προηγούμενες μέρες.

Ο Λαρεντζάκης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα, κάτι που επιβεβαιώνεται απόλυτα.

Μιας και ο 27χρονος παίκτης της Μούρθια πήγε μαζί με τους παίκτες του ολυμπιακου  στο Σ.Ε.Φ, πέρασε από εξετάσεις και έκανε και το απαραίτητο τεστ για τον covid – 19.

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν και τον Παναθηναϊκό να αποτελεί έναν από τους συλλόγους που θα στόχευαν στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, όμως ο Ολυμπιακός έδρασε ταχύτατα και με μυστικοπάθεια για να κλείσει τον παίκτη.

Είναι μάλιστα εξαιρετικά πιθανό ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης να είναι  πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού εν όψει καλοκαιριού και να είναι ο πρώτος που θα ανακοινωθεί, ενισχύοντας τόσο το ελληνικό στοιχείο του Ολυμπιακού   και την περιφερειακή του  γραμμή.