Σπυριδοπούλου : «Σε κάθε ματς μαχόμαστε για τη νίκη»
Για την έλλειψη συγκέντρωσης του Ολυμπιακού στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς με την Καρόλο στην Ευρωλίγκα, μίλησε η Άννα Σπυριδοπούλου.
Για την έλλειψη συγκέντρωσης του Ολυμπιακού στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς με την Καρόλο στην Ευρωλίγκα, μίλησε η Άννα Σπυριδοπούλου.
Η φόργουορντ του Θρύλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Το θέλαμε πολύ και προσπαθήσαμε για να το πάρουμε. Σε κάθε ματς μαχόμαστε για τη νίκη και είμαστε νέα ομάδα. Σήμερα δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Η Καρόλο είναι μια ομάδα που είναι χρόνια όλοι μαζί και διαθέτει πολύ καλές παίκτριες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωση μας και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Το μυαλό μας δεν ήταν στο παρκέ και η Καρόλο πήρε τη νίκη».
Latest News
Ολυμπιακός: Με τον Παναθηναϊκό στο Παπαστράτειο οι «ερυθρόλευκοι»
Φεγγούλη: «Έτοιμες να δώσουμε το 100% του εαυτού μας…»
Ολυμπιακός: Οι 11 «πρωταγωνιστές» του Μεντιλίμπαρ στην Κρήτη (photo)
Κόντρα στον Άγιο Θωμά ο Ολυμπιακός
Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 23χρονο για τη δολοφονία του 20χρονου
Ολυμπιακός: Διπλή κίνηση για τον Θρύλο
Γιασικεβίτσιους για NBA Europe: «Όλα γίνονται για τα χρήματα – Δεν συμπαθώ την FIBA»
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κόκκινη γραμμή του μετρό από 15 έως 23 Μαρτίου λόγω εργασιών
READ MORE