Όλα όσα δήλωσε η Άννα Σπυριδοπούλου ενόψει του δεύτερου τελικού της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Σπυριδοπούλου: «Με αποφασιστικότητα όπως στο πρώτο παιχνίδι»

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει, την Πέμπτη (30/3), στη «μάχη» του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή των τελικών.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας δίνουν τον δεύτερο τελικό της Α1 με τον Παναθηναϊκό, αύριο στις 18:30, στη Λεωφόρο. Μετά τη νίκη (76-69) στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, στις 19/3, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να «πάρουν» και το δεύτερο ματς, αυτή τη φορά στην έδρα των «πράσινων», να «γράψουν» το «δύο στα δύο» στη σειρά και το 3-1 συνολικά, ώστε να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς το έβδομο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια, την Κυριακή (2/4), οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν και πάλι τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τον τρίτο τελικό της Α1.

Όλα όσα δήλωσε η Άννα Σπυριδοπούλου:

«Θέλουμε να κάνουμε το 3-1, αύριο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ, πως εάν είμαστε συγκεντρωμένες και δείξουμε την ίδια αποφασιστικότητα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».