Ο Μαροκινός Killer του Ολυμπιακού συνεχίζει να σκοράρει ακάθεκτος.

Στα 2,5 χρόνια παραμονής του στον Πειραιά αναμφίβολα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί συνεχίζει να γράφει ιστορία, όντας ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Τελευταίες του… κανονιές αυτές το απόγευμα της Κυριακής (1/3), απέναντι στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, εκεί όπου ο Μαροκινός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές, χαρίζοντας έτσι ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

Μυθικό… σπρώξιμο για ακόμη μια αγωνιστική στην ΑΕΚ: Καραμπινάτο φάουλ πριν το γκολ του Ρέλβας!
Μυθικό… σπρώξιμο για ακόμη μια αγωνιστική στην ΑΕΚ: Καραμπινάτο φάουλ πριν το γκολ του Ρέλβας!

Έπειτα και από αυτή την ντοπιέτα ο 32χρονος φορ έφτασε τα 50 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 45 εκ των οποίων κατά την κανονική διάρκεια, ενώ τα υπόλοιπα τα έχει πετύχει στη διαδικασία των playoffs.

Επιπλέον την φετινή σεζόν έφτασε τα 15 γκολ, ενώ συνολικά με τα χρώματα του Ολυμπιακού μετρά 77 τέρματα, δείχνοντας το πόσο επιδραστικός παίκτης είναι για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!