Ξεκάθαρος ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης έδωσε τη δική του χροιά ενόψει των προσεχών τελικών με τον Παναθηναϊκό.

Ξέρει τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν οι τελικοί πλέι – οφ όσο ελάχιστοι! Ο λόγος για τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έχει .. φάει στα συγκεκριμένα ντέρμπι με το κουτάλι και γνωρίζει απόλυτα τι πρέπει να κάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ώστε το πρωτάθλημα να πάρει τον δρόμο για τον Πειραιά

Ο φυσικός ηγέτης των Πειραιωτών μιλώντας σε κάμερα χορηγού του Ολυμπιακού τόνισε ότι: «Σίγουρα η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα έδρας είναι πάντα και το φαβορί για τον τίτλο. Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο. Η μία ομάδα γνωρίζει την άλλη, οπότε δεν θα είναι κάτι καινούργιο που θα παρουσιάσουμε».

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι αρκέστηκε στο να πει από τη μεριά του πως: «Κάθε ομάδα έχει το δικό της αγωνιστικό πλάνο, τη δική της ταυτότητα. Οπότε, όποιος μπορέσει και επιβάλλει τον ρυθμό του θα έχει περισσότερες πιθανότητες να νικήσει».

Τέλος, ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε: «Σε κάθε τελικό μετράει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά όπως έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, αν δεν παίξεις καλό μπάσκετ δεν μπορείς να νικήσεις».