Όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Εθνικής επί του Μαυροβουνίου στο φιλικό παιχνίδι.

Με αντεπίθεση διαρκείας στην τέταρτη περίοδο, η Ελλάδα νίκησε με 69-61 το Μαυροβούνιο, σε φιλικό τεστ στην σχεδόν κατάμεστη PAOK Sports Arena το βράδυ της Πέμπτης (14/8). Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στην αστοχία και επιβεβαίωσε την παρουσία του Γιάννη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε μια ημέρα πριν από τις 15 Αυγούστου να υποστήριξει την Ελλάδα, είδα μικρά παιδιά στις εξέδρες εδώ στη Θεσσαλονίκη, ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο. 

Παρκέ… NBA στο ΣΕΦ – Σε ρυθμούς νέας εποχής!
Παρκέ… NBA στο ΣΕΦ – Σε ρυθμούς νέας εποχής!

Ήμασταν αρκετά άστοχοι, όμως αυτό δεν λέει τίποτα. Μου άρεσε που αυτό το φιλικό παιχνίδι έδειξε την πνευματική μας δύναμη, ενώ δεν μπήκαν πολλά σουτ, εμείς μείναμε στο παιχνίδι, το παλέψαμε και κερδίσαμε. Πρώτοι φορά είχαμε ίδιο αριθμό ριμπάουντ με τον αντίπαλο, γιατί στο τουρνουά της Κύπρου ήμασταν πολύ αρνητικοί σε αυτό το στοιχείο. Μου αρέσει που οδηγούμε τους αντιπάλους μας σε πολλά λάθη. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. 

Στους παίκτες μου θα δείξω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που δημιουργούν πολλά σουτ, μια καλή επίθεση δεν είναι μόνο να μπει το καλάθι, αλλά δημιουργηθεί το spacing για το σουτ. Εγώ είμαι ένας προπονητής που πάντα θα υποστηρίζω τους παίκτες, είμαι σίγουρος ότι έχουμε παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και θα είναι καλά όταν πρέπει.

Πολλές φορές θα πουν στον προπονητή ότι βγήκε αυτό που έκανε, κάποιες φορές θα του πουν ‘τι έκανες’. Έτσι δεν είναι; Ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού ήταν όταν βάλαμε τον Ντίνο στο 5 και τον Κώστα στο 4. Θέλω να πάμε σε περισσότερες κατοχές, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. 

Ο Γιάννης θα είναι κανονικά στο Ακρόπολις, ξεκινάει κανονικά προπονήσεις το Σάββατο, ο Τολιόπουλος, ο Ζούγρης είναι καλύτερα».

Τάσος Σταματελόπουλος

Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι, όταν με φέρανε μες το Καραϊσκάκη... Και συγκεκριμένα όταν με πήγε ο πατέρας μου στο παλιό και ιστορικό Καραϊσκάκη, πριν ακόμα αυτό γκρεμιστεί, τότε που πήρα το «ερυθρόλευκο» βάπτισμα του πυρός μπαίνοντας στο γήπεδο από το σημείο στο οποίο είχε συμβεί η τραγωδία της Θύρας 7. Δέος και ανατριχίλα…

Η μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό με έφερε στο THRYLOS24, το site που καλύπτει όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στον πλανήτη. Και μαζί με τα άλλα παιδιά, θα προσπαθώ να αναδεικνύω διαρκώς το μεγαλείο και την ένδοξη ιστορία του Θρύλου μας!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24